Учасниці Модель XL пройдуть вулицею Києва в купальниках

Хто з 10 учасниць реаліті зможе подолати свої комплекси.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 вийде новий випуск революційного проекту Модель XL, e якому 10 дівчат sз пишними формами змагаються за можливість стати українською моделлю plus size.

У новому епізоді 10 красунь оселяться у заміському будинку, де на них чекають складні випробування. 

Дівчатам доведеться отримати модельні навички, позбутися власних комплексів, прийняти себе і довести членам журі та своїм конкуренткам, що саме вони заслуговують стати обличчям бренду Андре Тана A.Tan + і прикрасити обкладинку журналу Cosmopolitan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча розповіла, як не стати мішенню для бодішеймерів

Одним із найскладніших стане психологічне випробування, в якому учасницям доведеться зняти вантаж минулих образ та назавжди позбутися своїх комплексів із приводу фігури. Кожна дівчина пройде вулицею в центрі Києва в купальнику, написавши на своєму тілі образливі слова, які чула на свою адресу. «Корова», «товстуха», «жирна» - ці образи знайомі кожній учасниці.

Члени журі проекту, Андре Тан, Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич, допоможуть учасницям впоратися з випробуваннями і оцінять їхні успіхи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus size Тетяна Мацкевич провела майстер-клас із позування (відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель plus-size стала «янголом» Victoria's Secret

Також члени журі реаліті приготували для учасниць приємний сюрприз. Дві дівчини, які виявлять себе найкраще, отримають ексклюзивну фотосесію від порталу Jetsetter.ua.

Хто з учасниць зможе перебороти свій страх і навчитися любити себе такою, яка вона є, стане відомо вже сьогодні ввечері. Проект мають залишити дві дівчини.

 

poll_content_16