Фреймут і Борисов запросили Сумську рятувати легендарний київський ресторан, якому більше 50 років

У реаліті «На ножах-2» Ольга Фреймут та Діма Борисов допомогли врятувати легендарний київський ресторан, якому більше 50-ти років.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 глядачі телеканалу «1+1» побачать новий випуск реаліті «На ножах-2», у якому ведуча Ольга Фреймут та кращий ресторатор України Діма Борисов подарують друге життя легендарному київському ресторану «Казка», історія якого почалася 50 років тому.

У далеких дев'яностих досвідчена власниця закладу Галина Василівна створювала ресторан «з нуля», проте через роки «Казка» почала здавати позиції. На цей раз Галині зголосився допомагати її син Олександр, що призвело до конфлікту двох поколінь. Протистояння матері та сина розкололо колектив на два табори: Сашко та нові співробітники закликають до сучасності, Галина Василівна та «її люди» живуть спогадами про минулі часи.

Читайте також: Діма Борисов розкрив секрет, як формуються ціни в ресторанах.

Щоб допомогти ресторану «Казка» подолати усі труднощі, Ольга Фреймут оцінила меню, кухню, подачу страв та виявила «підводні течії», пов'язані з непростими відносинами всередині колективу та сім'ї. У свою чергу, кращий ресторатор України Діма Борисов дав майстер-клас з ефективності організації роботи на кухні та поділився секретами нестандартної подачі навіть найпростіших страв.

Справжнім викликом для команди стало несподіване завдання Ольги Фреймут та Діми Борисова - приготувати за півтори години все меню «Казки», у якому 86 позицій, на звану вечерю. Чи встигнуть учасники впоратися зі своїм меню та чи зуміють вони гідно себе проявити дивіться вже сьогодні о 22.00.

Також вперше в історії проекту, ведучі запросили команду ресторану «Казка» до кафе телеканалу «1+1», де на їх частування чекали ведучі каналу та зірки українського шоу-бізнесу. Як Ольга Сумська та її чоловік, не втримавшись, допомагали учасникам на кухні дивіться вже сьогодні.

У новому випуску «челенджі» будуть стояти не тільки перед ведучими та учасниками проекту, а також перед дизайнерами Олександром та Володимиром Юдіними. На цей раз їм доведеться знайти компроміс між сучасним баченням інтер'єру Діми Борисова та збереженням традицій Ольги Фреймут, і на все 36 годин.

Зазначимо, що фіналіст вокального шоу «Голос країни-6» Павло Палійчук пропрацював у «Казці» на позиції арт-директора 8 років. Частина команди навіть переконана, що саме після того, як він пішов, ресторан занепав.

Як відреагує сім'я власників на Павла та який сюрприз він зробить, чи зможе колектив ресторану «Казка» об'єднатися та визнати єдиного лідера, чим закінчиться фуршет у кафе «Ефір» телеканалу «1+1» та до кого прислухаються дизайнери проекту дивіться вже сьогодні о 22.00.

Дивіться «На ножах-2» щовівторка о 22.00 на телеканалі «1+1».