Вагітна Ольга Фреймут показала животик на зніманнях реаліті-шоу "На ножах"

Вагітна Ольга Фреймут показала животик на зніманнях реаліті-шоу "На ножах"

В Інтернеті з'явилися перші фото вагітної Ольги Фреймут, яка зараз працює над новим реаліті-шоу телеканалу "1+1" під назвою "На ножах". 

Поделиться:

В Інтернеті з'явилися перші фото вагітної Ольги Фреймут, яка зараз працює над новим реаліті-шоу телеканалу 1+1 під назвою На ножах.

На знімальному майданчику промо-ролику проекту ведуча з'явилася в обтислій строгій червоній сукні, яка підкреслила округлий животик і струнку фігуру Ольги.

Зауважимо, що в новому реаліті-шоу На ножах Ольга Фреймут буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. Всього за 5 днів Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який знаходиться на межі краху, в успішне місце. У перетворенні ресторанів ведучій допоможе команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру, психолог, експерт з етикету та інші фахівці.

Реаліті-шоу На ножах знято за американським форматом Kitchen Nightmares з Гордоном Рамзі телеканалу Fox. Виробляє проект 1+1 Продакшн, а побачити його в ефірі телеканалу 1+1 можна буде цієї весни.