5 історій з проектів 1+1, які проймають до глибини душі

5 моментів 2017 року, від яких ми не стримали сліз

Яскраві моменти у проектах 2017 року, які беруть за живе.

Поделиться:

Цього року 1+1 доводив, що складні випробування роблять нас сильнішими. 1plus1.ua нагадує, які епізоди з проектів телеканалу зворушували до сліз і заразом надихали рухатися вперед попри все.

ЗВОРУШЛИВИЙ ВИПУСК СВІТУ НАВИВОРІТ

Цього року мандрівник Дмитро Комаров відкрив глядачам Японію. В одному з випусків «Світу навиворіт» ведучий познайомився з так званим «Робінзоном Крузо на острівці радіації». Мова йде про японця Наото, який уже шість років живе в м. Томіока, що за 11 км від атомної станції Фукусіма.

До аварії цей чоловік був успішним бізнесменом, володів заводом і мав сім’ю. Тепер ніхто із його трьох дітей не приїжджає до батька. Тепер Наото - найбільш опромінений чоловік у Японії.

У Фукусімі, як і в Чорнобильській зоні відчуження, залишилося чимало тварин. Вони й стали причиною того, що Наото залишився там жити. 

ТАНЕЦЬ-МРІЯ

У чвертьфіналі оновлених Танців з зірками учасник проекту, режисер Ахтем Сеітаблаєв здійснив мрію маленької Ярослави, яка з дитинства прикута до інвалідного візка. Дівчинка хотіла станцювати на головному паркеті країни з саме Ахтемом. Ніжний танець викликав сльози у суддів, а також розчулив всіх присутніх у залі. Зауважимо, що мрія Асі стала реальністю завдяки проекту «Здійсни мрію», який курує ведуча 1+1 Лідія Таран.

ВІДВЕРТІ ЗІЗНАННЯ

В одному з випусків революційного проекту учасниці проекту поділилися з особистим із глядачами та суддею Тетяною Мацкевич. Дівчата розповіли щемливі історії про власні комплекси, образи, які виникали через їхню зайву вагу. Своєю чергою Тетяна Мацкевич пригадала, що пережила свого часу:

«Моделі plus size проходять через шквалу негативу. У моєму житті цього негативу було дуже багато. «Ти жирна», «о Боже, погляньте на її коліна», «у неї чотири підборіддя», – такі коментарі я чула на свою адресу. Чесно, спершу переймалася. Але мені комфортно у своєму тілі, я всіх люблю, я це маю випромінювати. Потрібно мати стержень. Це непросто. До цього справді потрібно прийти».

Історії учасниць Модель XL читайте за посиланням.

НАЙЩИРІШИЙ НОМЕР ТАНЦІВ З ЗІРКАМИ

Виступ Наді Дорофєєвої та Жені Кота розчулив у фіналі Танців з зірками розчулив навіть найсуворішу суддю шоу Катерини Кухар. Номер під чуттєву пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі» змусив задуматися про сенс свого життя і мотивував рухатися далі, не зважаючи на перешкоди. 

Надія відкрила таємницю і зізналася, кому був присвячений їхній модерн: «Цей танець близький і мені, і Жені. Я присвячую його своєму батькові, а Женя – брату».  

«НЕ ТВОЯ ВІЙНА» У ВИКОНАННІ ПЕРЕМОЖНИЦІ ГОЛОСУ. ДІТИ

Переможницею четвертого сезону Голос. Діти стала 10-річна Данелія Тулєшова із команди MONATIK. У фіналі шоу дівчинка виконала пісню Океану Ельзи «Не твоя війна». Юна вокалістка не змогла стримати сліз, чим розчулила всю залу, а також свого тренера та Надю Дорофєєву. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіт ОЕ у виконанні переможниці Голосу.Діти 4 набрав понад мільйон переглядів за день