Где в Киеве купить подарки на Новый Год

Где купить подарок на Новый Год
unsplash.com

ТОП-6 столичных ярмарков рождественских подарков.

Поделиться:

Новорічна зачіска у стилі Грейс Келлі та Ольги Фреймут: Поради стилістаЗ кожним днем омріяне свято Нового року все ближче. І ніби настрій вже є, гірлянди висять, ялинка покірно чекає свого часу, і не вистачає лише одного – подарунків. Цьогоріч столичні активісти вирішили допомогти вам обрати подарунки для близьких і рідних.У другій половині грудня проходитиме маса різдвяних ярмарків, де об'єднаються виробники найрізноманітніших товарів: від варення і до светрів з єдиною метою – подарувати вам свято.

1. ВСІ СВОЇ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОЇ ЯРМАРКИ: Галерея D12 (Вул.Десятина, 12)

Організатори, що традиційно об'єднують українських виробників, проведуть аж два новорічні ярмарки. Перший проходитиме на вихідних 17-18 грудня, напередодні Дня святого Миколая.Тоді як другий триватиме цілий тиждень з 24 по 30 грудня. Тривале проведення та зручне розташування в історичній частині міста дадуть змогу кожному забігти на закупи.

Вхід вільний.

«Всі. Свої» пропонують найрізноманітніший вибір подарунків: одяг, смаколики, декор для дому, білизну, прикраси, посуд, книги, іграшки, парфуми та косметику.

10 найкращих пісень для новорічного настрою2.РІЗДВЯНИЙ АРСЕНАЛ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ РІЗДВЯНОЇ ЯРМАРКИ: Мистецький арсенал (Вул. Лавраська 14)

14-18 грудня відбудеться велика ярмарка для дорослих і для найменших. Організатори запланували виступи українських зірок, інтерактивний квест-п'єса, мастер-класи, дитяча дискотека тощо. У стінах Мистецького арсеналу, як завжди, пануватиме особлива атмосфера творчості, науки та мистецтва. Шанувальники арсеналу традиційно знайдуть тут великі книжкові маркети та смачне частування у фудкортах.

Вхід – 60грн.

3. UAmadeFest. СВЯТО ПОДАРУНКІВ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОЇ ЯРМАРКИ: Парк Пушкіна

Фестиваль проходитиме 24-25 грудня. Організатори завяляють, що саме у них буде найбільша кількість подарунків. Лише вслухайтеся у цифри: більше 300 брендів та 2600 кв.км. стелажів.

Вхід вільний.

Як обирати солодкий новорічний подарунок: Поради Олексія Душки4. NEW YEAR BAZZAR 2017

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОЇ ЯРМАРКИ: МВЦ (пр. Броварський, 15)

Ярмарка проходитиме у два етапи: 17-18 грудня та 24-25 грудня з 10:00-20:00. 

Тут ви знайдете величезну кількість українських handmade товарів: унікальний брендовий одяг, еко-косметику, оригінальні новорічні іграшки, товари для дому та смаколики, що не зустрічаються у на масмаркеті.

Вхід вільний.

5. ЯРМАРОК ПОДАРУНКІВ «ЧОБІТОК СВЯТОГО МИКОЛАЯ»

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ РІЗДВЯНОЇ ЯРМАРКИ: Український Дім (вул. Хрещатик, 2)

Найчарівніша ярмарка проходитиме 16-18 грудня з 10:00-19:00. Тут ви зможете поринути у казку. Різдвяне печиво, ароматичні свічки, дерев'яні іграшки для ялинки та святкові солодощі неодмінно забезпечать той самий новорічний настрій. Окрім того, тут можна знайти найкращий та вічний подарунок – книгу: нові видання, розмальовки від Миколая Чудотворця. різдвяні казки для дітей.

Вхід вільний.

9 найкращих новорічних фільмів6. ВЕЛИКИЙ РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК НА СОФІЇВСЬКІЙ ПЛОЩІ

Основний ярмарок країни відкриється 19 грудня і триватиме аж до 19 січня. Працюватиме щодня з 10:00 до 20:00, а у святкові та вихідні дні з 11:00 до 23:00.

Окрім красуні-ялинки, на ярмарку продаватиметься величезна кількість гарних новорічних подарунків: традиційні українські товари, handmade продукти, одяг, сувеніри тощо. А зігріватимуть вас у зимні новорічні дні запальна музика та гарячі напої. Вхід вільний.

Нагадаємо, нещодавно ми ділилися найкращими рецептами новорічного олів'є.