Де купити подарунки на свята: Новорічні ярмарки в Києві

Де можна купити подарунки на Новий рік у Києві
unsplash.com

Якщо ви ще досі не придбали подарунок, не проґавте святкові новорічні ярмарки в Києві.

Поділитися:

Новорічна зачіска у стилі Грейс Келлі та Ольги Фреймут: Поради стилістаЗ кожним днем омріяне свято Нового року все ближче. Якщо ви ще досі не придбали подарунок для рідних, колег та друзів, маєте змогу надолужити на вихідних, 24 та 25 грудня. 

В останній вікенд перед Новим роком українські виробники об'єдналися, щоб полегшити завдання з вибором подарунку та, звичайно, влаштувати свято в столиці. Дивіться, де можна купити подарунки на Новий рік у Києві. 

1. ВСІ СВОЇ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЯРМАРКУ: Галерея D12 (Вул. Десятина, 12)

Святковий ярмарок триватиме протягом тижня – з 24 по 30 грудня. Розташований в історичній частині міста, тож після новорічного шопінгу можна спокійно прогулятися київськими вулицями. 

«Всі. Свої» пропонують найрізноманітніший вибір подарунків: одяг, ласощі, декор для дому, білизну, прикраси, посуд, книги, іграшки, парфуми та косметику.

Вхід вільний.

2. UAmadeFest. СВЯТО ПОДАРУНКІВ

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЯРМАРКУ: Парк Пушкіна, просп. Перемоги.

Фестиваль проходитиме з 24 по 25 грудня. Організатори стверджують, що саме у них буде найбільша кількість подарунків. Лише вслухайтеся у цифри: більше 300 брендів та 2600 кв. км стелажів.

Вхід вільний.

Як обирати солодкий новорічний подарунок: Поради Олексія Душки3. NEW YEAR BAZZAR 2017

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ НОВОРІЧНОГО ЯРМАРКУ: МВЦ (пр. Броварський, 15)

Ярмарок проходитиме на вихідних, 24–25 грудня, з 10:00-20:00. 

Тут ви знайдете величезну кількість українських handmade товарів: унікальний брендовий одяг, еко-косметику, оригінальні новорічні іграшки, товари для дому й унікальні святкові ласощі.

Вхід вільний.

9 найкращих новорічних фільмів4. ВЕЛИКИЙ РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК НА СОФІЇВСЬКІЙ ПЛОЩІ

Основний ярмарок країни відкриється 19 грудня і триватиме аж до 19 січня. Працюватиме щодня з 10:00 до 20:00, а у святкові та вихідні дні з 11:00 до 23:00.

Окрім красуні-ялинки, прикрашеної цьогоріч у стилі яворівських забавок, на ярмарку продаватиметься величезна кількість новорічних подарунків: традиційні українські товари, handmade продукти, одяг, сувеніри тощо. У зимові вечори вас зігріватимуть запальна музика та гарячі напої.

Вхід вільний.

Нагадаємо, нещодавно ми ділилися найкращими рецептами новорічного олів'є.