Дмитро Комаров розповів, де в Україні влаштовують карнавали на Старий Новий рік

Дмитро Комаров: Де в Україні влаштовують карнавали на Старий Новий Рік
instagram.com/komarovmir

Ведучий 1+1 розповів, де найкращий різдвяний вертеп і де краще святкувати Маланку.

Поделиться:

Дмитро Комаров показав талісман, з яким подорожує вже 15 роківДмитро Комаров вже розповідав читачам 1plus1.ua, куди поїхати в Україні прихильникам активного відпочинку взимку. Напередодні різдвяних свят ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» зізнався, де в Україні шукати яскраві карнавали, як в Ріо-де-Жанейро.

РІЗДВЯНИЙ ВЕРТЕП

Із 6 на 7 січня у Західній Україні розігрують Різдвяний вертеп. Щоб насолодитися цим видовищем, Дмитро Комаров радить поїхати в Пилипець. За словами ведучого 1+1, таких костюмованих шоу, які влаштовують жителі Карпат, ви не знайдете в усьому світі: костюми різдвяних персонажів, пісні та танці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комаров розповів про святкування Нового року, яке не забуде ніколи в житті

Цікаво, що усі костюми – рукотворні, а деякі з них зроблені ще 100, 200, 300 років тому, – каже Дмитро Комаров.

МАЛАНКА

Із 13 на 14 січня Дмитро Комаров радить завітати у Вашківці (Чернівецька облась) – столицю українського народного свята Маланки. У цей час парубки з Великого Кучуріва влаштовують бої ведмедів.

Я був там ще тоді, коли туристи про ці розваги не чули. Зараз же туди навіть журналістів возять у тури, – розповідає Дмитро Комаров.

Родзинка цих міст – влаштовувати купання у крижаній воді просто в святкових костюмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров змусив оператора стрибнути з висоти 160 метрів

ВАЖЛИВО: Приїхати варто трохи раніше, наприклад, 11 або 12 січня. Краще оселитися у будинку господарів, подивитися, як готуються маски. Вас приймуть і нагодують. Я не знаю більш гостинних людей, ніж у Вашківцях. Я тричі туди їздив знімати Маланку. Карнавал в Ріо-де-Жанейро відпочиває!

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров став найкращим ведучим розважальної програми.