Гороскоп фінансів 2018 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп фінансів 2018 для всіх знаків зодіаку
freepik.com

Програмуємо себе на удачу або грайливий 2018 рік - дізнайтесь, що підготували для вас зірки

Поделиться:

Очікування свята - це завжди приємно. Усім доведеться звикнути до думки, що 2018 рік повен постійної підготовки до свят, адже рік Собаки - це суцільна радість і приємні сюрпризи! Езотерик Симона Бородіна розповіла, яким буде 2018 рік з точки зору фінансів для усіх знаків зодіаку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У вас з'являється реальний шанс переїхати в іншу країну, непогано заробити і почати або продовжити свій бізнес. Найбільш вдалі місяці: квітень, серпень, вересень і грудень. Напружені місяці: жовтень і листопад.

ТЕЛЕЦЬ

Втілюйте в життя найсміливіші плани - удача з вами, у вас все вийде. Якщо на вас ще не напали гроші - пора провести магічний ритуал. Найбільш вдалі місяці: червень, листопад, грудень. Напружені місяці: січень, липень, серпень.

БЛИЗНЮКИ

Краще кувати залізо, поки воно гаряче. Постарайтеся проявити наполегливість і вправність. Але стережіться аферистів. Найбільш вдалі місяці: лютий, березень, серпень, вересень. Напружені місяці: травень, червень, липень.

РАК

Фінансова ситуація залежить тільки від вас, головне ризикувати з розумом. Рік вдалий для відкриття свого бізнесу. Не бійтеся труднощів, вам всевдасться!
Найбільш вдалі місяці: квітень, серпень, вересень. Напружені місяці: січень, жовтень.

ЛЕВ

Ви реалізуєте задумане, якщо будете діяти в рамках закону. Не занадто задирайте ніс, і тоді ви зможете гори звернути. Найбільш вдалі місяці: січень, липень, серпень. Напружені місяці: березень, травень, червень, вересень.

ДІВА

Зима і весна - непростий період конкуренції та інтриг: зосередьтеся на вирішенні складних завдань, доведіть, що ви професіонал. Вам доведеться вибирати: робота чи нове захоплення. Буде нелегко. Найбільш вдалі місяці: червень, травень, вересень. Напружені місяці: лютий, березень, серпень, листопад, грудень.

ТЕРЕЗИ

У терез буде можливість показати свої таланти в абсолютно новій сфері. Не використовуйте своє становище в корисливих цілях - ризикуєте поплатитися за це.
Найбільш вдалі місяці року: травень, серпень, грудень. Напружені місяці: січень, липень, вересень.

СКОРПІОН

Працювати доведеться багато, але справа того варта - на вас чекає успіх. Ваш бізнес просто приречений на процвітання. Найбільш вдалі місяці року: січень, травень, липень. Напружені місяці: лютий, березень, жовтень.

СТРІЛЕЦЬ 

Ваш рік у фінансовому плані буде вдалим. Найбільш вдалі місяці: січень, червень, липень, серпень. Напружені місяці: лютий, березень, вересень.

КОЗЕРІГ

На роботі на вас чекає успіх у новому році. Найбільш вдалі місяці: січень, лютий, жовтень, листопад. Напружені місяці: квітень, травень.

ВОДОЛІЙ 

в цьому році пощастить тим, хто має власну справу або займається підприємництвом. Головне для Водолія - свіжі ідеї і команда. Найбільш вдалі місяці року: січень, лютий, березень. Напружені місяці: червень, липень, вересень.

РИБИ 

У фінансових справах на вас чекає успіх. Найбільш вдалі місяці року: січень, лютий, квітень, вересень. Напружені місяці: жовтень, листопад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил святкового дрес-коду на Новий рік 2018