Що робити на свята тим, хто залишиться у місті

Увиразніть перебування в місті в новорічно-різдвяний період.

Поделиться:

Не варто сумувати, якщо у святковий період ви залишитися вдома. Кожен свій день можна зробити цікавим і продуктивним. Як саме? Охоче підказуємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 кроків, щоб почати Новий рік на х​вилі успіху і позитиву

ВЛАШТУВАТИ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

Подумайте, що би ви хотіли навчитися готувати і присвятіть вільний час вдосконаленню своїх кулінарних здібностей. При цьому навіть буде цікавіше, якщо «творити» на кухні будете з близькими людьми. Приготуйте разом щось нове для себе або поділиться з ними секретами вашої коронної страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 закусок до новорічного столу, які здивують гостей

ЗУСТРІТИСЯ З ДРУЗЯМИ

Зв’яжіться з друзями, яких давно не бачили, – раптом вони також матимуть вільний час для зустрічі. Спілкування – один із найкращих способів позбутися стресу, тож у новому році візьміть собі за правило зустрічатися з приємними людьми хоча б раз на тиждень.

БУТИ В СЕРЦІ СВЯТКОВИХ ПОДІЙ

Вийдіть у зимове місто, зачаруйтесь яскравою ілюмінацією, насолодіться духмяними смаколиками та теплим глінтвейном… та обов’язково відвідайте хоча б одну цікаву подію. Наприклад, у Києві розваги для дорослих і дітей обіцяють «Новорічні пригоди в крижаному королівстві» (парк ім. Т. Шевченка), «Місто Санти» (Маріїнський парк), парк казкових скульптур та атракціонів «Казки старого Подолу» (Контрактова площа, сквер біля пам’ятника гетьману Сагайдачному), ярмарок і каток на Контрактовій площі, новорічне містечко на Михайлівській площі, Зимова країна на ВДНГ.

До речі, Новий рік можна зустріти поруч із головною ялинкою країни. Святкування на Софійській площі почнеться 31 грудня о 21.00. Присутні стануть свідками концерту НеоРік, під час якого симфонічний оркестр та діджеї зіграють відомі українські композиції в сучасній обробці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де купити подарунки на свята: 10 новорічних ярмарків в Україні

ОТРИМАТИ ВІТАМІН D

Телеканал 1+1 підготував чимало цікавого для тих, хто залишиться святкувати Новий рік удома. Однією з найяскравіших телеподій стане показ гучного концерту MONATIK – українського мультиартиста, тренера Голосу. Діти та судді Танців з зірками. Цієї осені він подарував своїм прихильникам ударну дозу та змусив засяяти сонце у Палаці спорту. Дивіться яскраве світлове шоу, слухайте запальні хіти та танцюйте!

НАВЧИТИСЯ НОВОМУ

У наш час існує безліч занять, завдяки яким можна цікаво й з користю провести вільний час. Як ось можна повчитися малюванню, каліграфії, флористиці тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як красиво і оригінально упакувати подарунок своїми руками

ПОЧИТАТИ КНИЖКИ

Зазирніть до вашої книжкової полиці. Раптом там залежалися видання, до яких все не доходили руки. Або ж зверніть увагу на книжкові новинки від українських видавництв, які варто прихопити з собою під плед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 книжок від українських видавництв для затишної зими

ПОБУВАТИ У ТЕАТРІ

Придивіться до афіш театрів. На щастя, ще можна знайти квитки на вистави, що пройдуть найближчим часом. До речі, ви вже бували у Театр на Подолі, який нарешті відчинив свої двері цього року? Ні? Ну ось маєте час надолужити втрачене.

ВІДВІДАТИ МУЗЕЇ

Ще один варіант культурного відпочинку – відвідини музею. До прикладу, у Мистецькому Арсеналі триватиме масштабна виставка «Бойчукізм. Проект «великого стилю», у Музеї Тараса Шевченка – «Невидиме. Марія Примаченко», а в музеї Ханенків ще експонуватимуть перське мистецтво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правда чи ні: Що ви знаєте про Новий рік (тест)