Зірки «1+1», учасники «Голос. Діти 3», герої АТО та паралімпійці підготували сюрприз глядачам каналу (відео 360⁰)

Традиційно кожного року вся країна у новорічну ніч співає гімн України разом із улюбленими зірками «1+1».

Поделиться:

Цього року телеканал підготував глядачам особливий сюрприз - в рамках святкової програми ведучі «1+1», учасники та тренери «Голосу країни», актори Студії «Квартал 95», Національна паралімпійська збірна України, герої проекту «Переможці» та інші українці, які є гордістю держави, заспівали український Гімн.

Особливістю стало те, що цього року традиційний Гімн буде представлений у двох версіях – телевізійна, яка буде показана на телеканалі «1+1» у новорічну ніч, та Інтернет-версія, яка стане сюрпризом для користувачів Мережі. Адже подивитись, як зірки співатимуть Гімн України, можна буде в інноваційному форматі 360⁰.

Для зйомки надсучасного технологічного ролику для Інтернет-версії у знімальному павільйоні побудували величезний циліндр 6 метрів заввишки та 20 метрів у діаметрі, в середині якого Гімн співали зірки та телеведучі. Переглядаючи ролик, інтернет-користувачі матимуть змогу детально роздивитися об’ємну картину, прокрутивши зображення в різні боки.

Чим здивує цього року телевізійна версія Гімну України, можна буде побачити у новорічну ніч одразу після промови Президента на «1+1».

У зйомках Гімну України взяли участь: ведуча Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Марина Леончук, Валентина Хамайко, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч, Олександр Попов, Дмитро Комаров, Олексій Душка, Олександр Дубинський, Святослав Гринчук, тренер «Голосу країни-7» Джамала, учасники «Голосу.Діти 3» та переможниця Еліна Іващенко, актори Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Олена Кравець, Юрій Корявченков, Міка Фаталов, Національна паралімпійська збірна України та герої мультимедійного соціального проекту «Переможці».

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує для глядачів найпозитивніший і душевний Новий рік в компанії улюблених артистів. Традиційно 31 грудня українці побачать святковий випуск «Вечірнього кварталу», гостями якого стануть найяскравіші зірки країни. 1 січня глядачі «1+1» побачать новорічний карнавал «Світського життя з Катериною Осадчою». У концертному шоу з видовищними постановками візьмуть участь Джамала, ВІА Гра, Дзідзьо, Ірина Білик з чоловіком Асланом Ахмадовим і інші. Окрім того, 2 січня на глядачів телеканалу «1+1» чекає прем’єра  першої серії четвертого сезону культового британського серіалу «Шерлок 4» з Бенедиктом Камбербетчем і Мартіном Фріманом у головних ролях.