7 найромантичніших листів Гюррем до султана Сулеймана

Величне століття. Роксолана

Листи Роксолани надихали наймогутнішого правителя Османської імперії – султана Сулеймана.

Поделиться:

Витримавши усі випробування, головна героїня серіалу «Величне століття. Роксолана» українська дівчина Роксолана (Гюррем)  підкорила серце османського правителя султана Сулеймана.

Гюррем прославилася не лише своєю вродою а, перш за все, гострим розуом. Словесні плоди її щирого кохання надихали наймогутнішого правителя Османської імперії.

«Якщо ти будеш усміхатися, буду усміхатися і я. І зовсім не важливо, чи побачиш ти мою усмішку. Адже важливо не те, що ми бачимо, а що ми відчуваємо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що символізують сукні героїнь серіалу Величне століття. Роксолана

«Ти – світло. Ти – подих. Ти – шепіт всіх найніжніших слів в світі. Ти – моє везіння. Ти – початок усіх початків. Ти – той єдиний чоловік, заради якого, якщо потрібно буде, я зумію розпрощатися зі своїм життям».

«Що зробити для тебе, щоб ти повірив у вічність моєї любові до тебе? Я зроблю все, що захочеш – прийду в твій сон, стану місяцем або сонцем, зникну і з'явлюся, скажу або прокричу будь-яке визнання. Скажи лише одне тільки слово, і я розтану крапелькою посмішки на твоєму обличчі, яке я дуже люблю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер'єм Узерлі порадувала підписників кумедним відео зі зйомок серіалу Величне століття

«Я отруєна отрутою розлуки, і немає протиотрути. Веселка зникла, птах щастя покинула мене... Немає більше того безмірного щастя бути коханою. Дощі моїх сліз нехай проллються на твою Османську землю. Нестерпний біль оселилася в моєму серці. Немає сил дихати. Немає сенсу жити. Немає можливості бути щасливою».

«Хочеться купатися в світлі твоїх очей і одночасно ніжитися на теплих пісках твоїх солодких поцілунків. Хочеться відчувати твоє дихання і підлаштовуватися під нього своїм серцем. Коли я тримаю твої руки, я вмираю. Вогонь кохання розгорається в моїй душі, починається пожежа, яку не можна загасити! Коли чую твоє ім'я, в моїй душі тремтять струни кохання. Я тану, я стану водою і втечу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Величне століття. Роксолана: Як створювався найграндіозніший турецький серіал

«Ти в моєму житті, немов струна, яка поєднує в собі всі октави і ноти, ллє в мою душу мелодію любові. Твої очі освітили моє життя під новим ракурсом, під ракурсом щастя, любові і нескінченної благополуччя».

«Ми були створені Аллахом один для одного, призначені долею. Ніколи і ні за яких обставин я не залишу Вас, Повелителю. Мій рідний, мій улюблений Сулеймане, не потрібні мені ні золото, ні коштовності, ні подарунки, лише хочу бачити Вас поряд».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Найкумедніші пародії на телепроекти 1+1 (відео)

Нагадаємо, що нещодавно виконавиця головної ролі у серіалі «Величне століття. Роксолана» Мер'єм Узерлі показала, за кого вона виходить заміж

8-го серпня о 17:10 на 1+1 стартує найдраматичніша прем’єра сезону – турецький серіал про любов «Уламки щастя».

«Уламки щастя» – це історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної. У драмі про чужих дітей головні герої боротимуться з соціальною нерівністю та жертвуватимуть собою задля щастя своїх дітей.

Головні ролі зіграли Еркан Петеккая, Нургуль Ешілчай, Ебру ОзканАліна Боз і Лейла Танлар.

Новости по теме