Хто першим розкриє таємничий образ Саші: не пропустість 19 та 20 серію "Ніхто не ідеальний"

Ніхто не ідеальний

Що покажуть у нових серіях "Ніхто не ідеальний": подробиці 19 та 20 серії.

Поделиться:

З понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі "1+1 Україна" транслюють авантюрну мелодраму "Ніхто не ідеальний", де головні ролі зіграли Валерія Ходос, Тетяна Злова, Артур Логай, Олексій Нагрудний та Анатолій Тихомиров. 

За сюжетом, напередодні свого 18-річчя Олександра Величко приїздить в будинок свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці й отримати свою половину сімейного бізнесу. Однак її очікування на теплий та радісний прийом виявляються ілюзією. Приїзд Саші стає причиною закінчення спокійного життя будинку, розкриттям таємниць минулого та початком нової історії кохання. Деякі члени сімʼї готові на все, аби позбутись небажаної гості. Проте дівчина не відступиться. Повернувшись до родини в новому амплуа під іменем Анна Самойленко героїня розробляє свій план гри, спрямований на помсту кривдникам, розкриття таємниць та відновлення правди.

"Ніхто  не ідеальний", 19 серія

У 19 серії серіалу "Ніхто не ідеальний" Володимир стане на захист Маргарити. Своєю чергою Анна Самойленко (Саша Величко) продовжить розкривати таємниці Костянтина, вміло маніпулюючи його слабкостями. Тим часом підготовка до нової рекламної компанії готельного бізнесу родини призведе до розкриття ідентичності головної героїні. Хто ж впізнає в ній Олександру?

"Ніхто не ідеальний", 20 серія

Зміна характеру Саші зовсім не сподобалася близькій людині, яка її впізнала, але героїня має мету і продовжить їй слідувати попри будь-які перепони. Романтична фотосесія Роберта та Анни (Саша), схоже, пробуджує старі почуття між колишніми нареченими. Щоправда, дружина героя Маргарита зовсім не зрадіє таким робочим моментам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головна акторка серіалу "Ніхто не ідеальний" Тетяна Злова: чому обрала свою професію, і до чого тут колишні

Новости по теме