"1+1" розкриває інтриги нового сезону "Роксолани"

"1+1" розкриває інтриги нового сезону "Роксолани"

У цю п'ятницю, 25 січня, о 17.15 в ефірі каналу "1+1" глядачі зможуть побачити 1 серію 1 сезону "Величне століття. Роксолана". А з наступного тижня - всі наступні серії. А також вже скоро глядачі зможуть побачити 3 се

Поделиться:

Поки в Туреччині кипить робота над третім сезоном улюбленого серіалу "Величне століття. Роксолана", канал "1+1" вирішив нагадати глядачам, як починалася ця інтригуюча історія. У цю п'ятницю, 25 січня, о 17.15 в ефірі каналу "1+1" глядачі зможуть побачити 1 серію 1 сезону "Величне століття. Роксолана". А з наступного тижня - всі наступні серії. А також вже скоро глядачі зможуть побачити 3 сезон серіалу.

Третій сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" обіцяє піднести глядачам приємні сюрпризи, а точніше нових цікавих персонажів. У 3 сезоні глядачі зможуть спостерігати за історією військового протистояння Сулеймана і європейських монархів. А поки чоловіки воюють, в палаці киплять неабиякі пристрасті.

Напружені відносини Хатідже з чоловіком приводять до дуже цікавих наслідків, як для Ібрагіма, так і для Нігяр-калфи ... Шехзаде зустрічає нову любов, а у Хюррем з'являється дуже небезпечна суперниця, і невідомо чи зможе досвідчена Хюррем в цей раз з нею впоратися? .. .

У 3 сезоні "Величне століття. Роксолана" з'являться нові герої, наприклад, пристрасно закоханий в Міхрімах Султан архітектор Синан і дружина Шехзаде - Рюмейса Султан. Доречі, чи є дружина Шехзаде і його нова любов - однією людиною, глядачі зможуть дізнатися тільки подивившись 3 сезон на каналі "1 +1".

Зараз продюсери серіалу ведуть переговори із знаменитими акторами на роль Синана і Рюмейси. Проте вже точно відомо, що роль подорослішавшої Міхрімах Султан гратиме відома турецька актриса Пелін Карахан.

Дивитись нові фотографії 3 сезону "Величне століття. Роксолана"