«1+1 Україна» покаже комедію «Найкращі вихідні»: де та коли дивитися

Найкращі вихідні: де та коли дивитися комедію

Традиційно українці знакові події та державні свята зустрічають у компанії телеканалу “1+1 Україна”. 

Поделиться:

23 серпня о 20:00 глядачі “1+1 Україна” побачать комедію “Найкращі вихідні”. Фільм став однією з останніх довоєнних успішних прем’єр та закохав у себе тисячі глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

Комедія «Найкращі вихідні» складається з чотирьох новел, історій чотирьох різних людей, які час від часу перетинаються на вулицях Києва. Усіх їх об'єднує Київ, любов, улюблене морозиво та музика на фестивалі Atlas Weekend.

Герої фільму дуже різні, та їх об'єднує одне — плани, що йдуть шкереберть. Кожен із них приїхав до столиці за своїм планом: хлопці з Кривого Рогу — влаштувати легендарну парубоцьку вечірку, юна одеситка тікає з дому розшукати тата-рокера, кар'єристка зі Львова їде на співбесіду, хлопець з Німеччини прагне відшукати кохання свого життя. 

Найкращі вихідні 1+1

В головних ролях: Дар'я Петрожицька, Еліас Райхерт, Ганс Йорг Бертхольд, Ірма Вітовська, Максим Девізоров, Олександр Рудницький та інші українські актори.

У стрічці прозвучить саундтрек від тренерів "Голосу країни" Артема Пивоварова, Юлії Саніної (The HARDKISS), а також Onuka, alyona alyona.

Виробник: FILM.UA та ТОВ «Твій найкращий фестиваль». Режисер-постановник — Владислав Климчук.

Прем’єра стрічки зібрала повні зали у лютому 2022 року й отримала неймовірну кількість схвальних відгуків.

Дивіться комедію "Найкращі вихідні" на "1+1 Україна" у середу, 23 серпня о 20:00.

Новости по теме
"Мою дитину вбила ворожа ракета, але я хочу, щоб більше жодна дитина не загинула", — у "Сніданку з 1+1" пролунало звернення мами шестирічної жертви ракетного обстрілу в Чернігові до світових лідерів та було посаджено дерево пам'яті загиблої