3 причини, чому Київ, Дніпро й Одеса не готові приймати Євробачення 2017

Євробачення 2017: Причини, чому Київ, Дніпро й Одеса не готові приймати пісенний конкурс
Фото: @stanislav_antipov

Організатори пісенного конкурсу пояснили, чому вони досі не визначилися з містом, в якому пройде Євробачення 2017.

Поделиться:

Голова НТКУ та журналіст Зураб Аласанія пояснив, чому досі не відомо, в якому українському місті пройде Євробачення 2017Євробачення 2017: оголошення результатів битви міст перенесли.

За словами Зураба Аласанії, три претенденти на проведення Євробачення 2017 – Київ, Одеса і Дніпро – мають певні вади, які необхідно усунути перед тим, як прийняти рішення, де ж відбудеться пісенний конкурс.

У когось вони технічні чи технологічні. У когось – фінансові. У когось – політичні, – каже голова НТКУ.

З огляду на це вибір переможця серед міст-претендентів на проведення Євробачення 2017 в Україні перенесли на невизначений термін.

Ви, будь ласка, уточніть про готелі – щось замало місць. А ви, панове, будь ласка, напишіть докладніше про свої стосунки з місцевою владою та опозицією – чи не завадять вашим запланованим витратам бюджетні суперечки. А ви, добродії, точніше розкажіть про спортивну подію на локації в той же час, – каже Зураб Аласанія.

Голова НТКУ натякає на те, що в Дніпрі мало готелів – всього 186, тоді як в Одесі – 289, а в Києві – 265. Організаційний Комітет також стурбований конфліктом між Губернатором Одеської області Михаїлом Саакашвілі і мером Одеси Геннадієм Трухановим. Також викликає сумніви, чи зможе Київ справитися відразу з двома подіями – Євробаченням 2017 та Чемпіонатом світу з хокею.

Нагадаємо, що тренер шоу Голос країни 7 Джамала заспіває на пісенному конкурсі Євробаченні 2017.

Новости по теме