5 фільмів та серіалів, які можна подивитися на "1+1 Україна" цими вихідними

Найкращі фільми та серіали на вихідні: рекомендації для відпочинку — 1+1
freepik.com

Рекомендуємо фільми та серіали, які ви можете переглянути на вихідних.

Поделиться:

Вашій увазі декілька рекомендацій щодо фільмів та серіалів, які ви можете переглянути на вихідних. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо дату премʼєри нового фільму Акіма Галімова “Рашизм. Історія хвороби” на “1+1 Україна”

Артистка

У суботу, 10 червня, о 19:30 телеканал "1+1 Україна" покаже мелодраму "Артистка". У головних ролях — Станіслав Боклан і Катерина Тишкевич.

Сюжет серіалу розгортається навколо вихованки дитбудинку Ніки, роль якої виконала Дарина Легейда. Дівчина приїхала до Києва заради вступу на акторський факультет, але, попри свій талант, не змогла скласти вступні іспити. У пориві відчаю, Ніка кидається під машину, за кермом якої - всіма забутий режисер Ярославський, якого зіграв Станіслав Боклан. Чоловік рятує Ніку, і з часом між героями спалахують почуття. Щасливий Ярославський поспішає познайомити свою майбутню наречену із сином Іваном, навіть не підозрюючи, що вони вже знайомі і мають глибокі почуття один до одного. Тож Ніка має обирати між справжнім коханням та відданістю.

Артистка 1+1

Берегині на війні

1+1 Україна транслюватиме документальний проєкт «Берегині на війні», присвячений українським жінкам, які стали символом незламного духу та спротиву російській агресії під час повномасштабного вторгнення військ рф на територію України. «Берегині на війні» — проєкт, головними героїнями якого стануть українські жінки, які під час російсько-української війни роблять усе, аби зберегти свою родину, рід та цілу Україну. Сьогодні весь світ спостерігає за несамовитим і героїчним опором української нації, яка тримає оборону всієї Європи. Документальний проєкт «Берегині на війні» познайомить глядача з жінками, які воюють, годують, моляться, кохають і наближують перемогу. 

У суботу, о 23:15 глядачів чекають випуски 6-10 проєкту, та о 01:00 — 1-5 випуски. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБерегині на війні: історії українських жінок, які стали символом спротиву російській агресії

Берегині на війні 1+1

Сам удома-2

У неділю, 11 червня о 19:00 глядачів телеканалу "1+1 Україна чекатиме улюблена комедія мільйонів — "Сам удома-2". Комедійний фільм, в якому Маколі Калкін та Джо Пеші грають головні ролі. Сюжет фільму розгортається навколо хлопчика Кевіна Маккалістера, який залишається сам вдома під час свят. Він випадково зустрічає злодіїв, і розпочинається комічна боротьба між ними.

Сам удома-2 1+1

Зоряний пил

Роберт Де Ніро і Мішель Пфайффер у фільмі "Зоряний пил" потішать глядачів каналу "1+1 Україна" у неділю, 11 червня о 21:20. Художній фільм за мотивами фантастичного роману Ніла Ґеймана, в якому Роберт Де Ніро і Мішель Пфайффер виконують головні ролі. Маленьке англійське село відокремлене стародавньою стіною від надприродного паралельного всесвіту, де панують магія і чари. Молодий Трістан Торн необачно обіцяє найкрасивішій дівчині села, що принесе їй зірку, що злетіла з неба, яка впала по той бік стіни. На своєму шляху слідами древніх легенд Трістан зустріне всесильного короля та його змовника-сина, могутню відьму, капітана піратського корабля і хитромудрого торговця, а також знайде свою справжню любов, ключ до розуміння своєї сутності та долі, про яку він міг тільки мріяти...

Зоряний пил 1+1

Імперія вовків

Вже цієї неділі, о 23:45 на глядачів каналу "1+1 Україна" чекатиме Жан Рено у дивовижному трилері "імперія вовків". Молодий поліцейський Поль розслідує серію жорстоких вбивств у турецькому кварталі Парижа. Намагаючись зрозуміти, хто і навіщо мучить і вбиває дуже схожих одна на одну жінок, він вдається до допомоги старого поліцейського з поганою репутацією. Разом вони пускаються слідом невловимого вбивці, не підозрюючи, що їх самих переслідує загадкове угруповання «Сірі вовки».

Імперія вовків 1+1

 

Новости по теме