5 найкращих фільмів із Джулією Робертс

Джулія Робертс: 5 кращих фільмів з голлівудською актрисою

Дивіться підбірку стрічок, якими прославилася голлівудська актриса Джулія Робертс.

Поделиться:

Голлівудську актрису Джулію Робертс більшість глядачів знають за роль у легендарному фільмі Красуня. Однак, це не єдина стрічка за участі акторки, яку варто переглянути.

Сьогодні опівночі глядачі каналу 1+1 матимуть змогу насолодитися комедією Ларрі Краун з Джулією Робертс та Томом Генксом в головних ролях.

Ларі Краун - зворушлива історія кохання викладача (Джулія Робертс) та учня (Том Генкс), яка доводить, що ніколи не пізно змінити своє життя. Головне, не боятися зробити крок назад, щоб потім стрибнути вгору.

Усмішка Мони Лізи. Кетрін Вотсон (Джулія Робертс) отримує посаду викладачки історії мистецтв в елітній жіночій школі, де переважають патріархальні погляди. Жінка йде наперекір консервативним переконанням керівництва. Вона вчить дівчат бути самодостатніми та мужніми. Своїми уроками Кетрін намагається показати, що бути домогосподаркою - це не єдина перспектива для жінки.

У 2001 році Джулія Робертс отримала премію Оскар як краща актриса за роль Ерін Брокович у однойменній стрічці. Фільм знятий на реальних подіях і розповідає історію жінки, якій вдалося засудити величезну корпорацію, продукція якої отруює довкілля. Ерін досягла успіху в резонансній справі, за що заплатила своїм особистим щастям.

Близькість - психологічна драма про заплутані романтичні відносини між двома парами. Стрічка отримала два Золотих глобуси та позитивні відгуки кінокритиків.

Героїня Джулії Робертс у стрічці Їсти молотися кохати переживає розлучення з чоловіком, втрачає всі заощаждення. Щоб знову стати щасливою і знайти сенс життя, вона вирушає у подорож, яка змінює все.

Новости по теме