54 номінанти 1+1 медіа потрапили до шорт-листа премії «Телетріумф − 2018»

Стали відомі номінанти Національної телевізійної премії «Телетріумф»

Поделиться:

Сьогодні, 18 квітня, стали відомі номінанти Національної телевізійної премії «Телетріумф» у 2018 році. 54 заявки від 1+1 медіа потрапили до 48 номінацій шорт-листа премії із 80 можливих.
 
Серед них за перше місце в різних категоріях змагатимуться ранкова програма каналу 1+1 Сніданок з 1+1, розважальна програма для дітей та підлітків каналу ПЛЮСПЛЮС «Світ чекає на відкриття», спортивне шоу каналу 2+2 «Профутбол», соціальні промо-проекти «Здійсни мрію» та «Переможці», новинна програма каналу 1+1 «ТСН», програма журналістських розслідувань каналу 1+1 Гроші, докудрама каналу 1+1 «Діти перемоги», міні-серіал каналу 1+1 «Століття Якова», розважальне форматне шоу каналу 1+1 Танці з зірками, тематична розважальна Life Style-програма каналу ТЕТ «ЛавЛавCar» та багато інших. 


                                                            
Також претендентами на перемогу є ведучі групи Руслан Сєнічкін, Ігор Циганик, Наталія Мосейчук, Олександр Дубінський, Сараула Валерій, Горбунов Юрій та володарка найбільшої кількість статуеток «Телетріумф» за роки існування проекту Алла Мазур, яка цьогоріч має усі шанси отримати свою восьму нагороду. З повним списком номінантів можна ознайомитись на офіційному сайті проекту.


 
Оголошення переможців відбудеться рівно за тиждень, 25 квітня, у Києві.
 
Нагадаємо, група 1+1 медіа отримала 15 нагород премії «Телетріумф − 2016», що на сьогоднішній день є рекордною кількістю серед українських медіагруп.
 

Новости по теме