Алла Мазур розповіла про сокровенне

Алла Мазур розповіла про сокровенне

Алла Мазур стала героїнею нового випуску "Теленедели"

Поделиться:

Як встигати жити, коли твій графік розписаний на три тижні вперед? Правила життя Алли Мазур -  вперше у "Теленеделі".

Такою Аллу Ви ще не бачили! Незабаром на обкладинці найпопулярнішого тижневика "Теленеделя" з'явиться найтитулованіша ведуча країни. У номері – велике відверте інтерв'ю з улюбленою телеведучою мільйонів. І як бонус – кадри ексклюзивної фотосесії.

Міс Бездоганність дозволила собі підняти завісу над подробицями приватного життя. Яким правилам не зраджує телезірка, як і з ким вона проводить дозвілля? Чим востаннє вразив її син – і про поповнення в родині. Що з чуток правда – а що ні? – розвідали журналісти "Теленедели" і тепер будете знати ви.

Алла Мазур має репутацію одного з найпрофесійніших новинників України і входить до сотні найвпливовіших жінок держави. Веде найуспішнішу аналітичну програму ТСН.Тиждень, є володаркою рекордних шести премій "Телетріумф". Вона єдиний журналіст, хто три роки поспіль перемагав у номінації "Улюблена ведуча інформаційних програм" всенародної премії "Телезірка", заснованої журналом  "Теленеделя". У 2014 Алла отримала спеціальну відзнаку "Почесна Телезірка". Нагороджена орденом княгині Ольги 3-го ступеня. 

Як при такому публічному житті залишатися чарівною коханою жінкою, господинею затишної оселі, мамою - і водночас донькою вимогливих батьків, а ще й і відданою подругою?

Всі подробиці читайте уже за тиждень в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

Новости по теме