Алла Мазур, Юрій Горбунов та Руслан Сенічкін стали героями коміксу

Тепер зірок можна зустріти не лише на сторінках відомих глянців, а й у коміксі.

Поделиться:

1+1 медіа презентувала перший в Україні комікс для школярів «Подорож до телевізійного задзеркалля», щоб познайомити молодь із медіа-професіями на телеканалі 1+1. Його герої подорожують студіями та офісом медіа-групи, зустрічаючи ведучих та ТОП-менеджерів, і знайомляться з представниками різних професій.

За сюжетом, шкільний клас приходить на екскурсію студіями та офісом. Головні герої випадково губляться між студіями та кабінетами і, шукаючи однокласників, зустрічають ведучу «ТСН.Тиждень» Аллу Мазур, ведучого ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Руслана Сенічкіна, ведучого шоу «Голос країни» Юрія Горбунова та генерального директора «1+1 медіа» Олександра Ткаченка. Діти стають свідками зйомки прямих ефірів та запису, а також спостерігають, як велика команда працює на спільний результат.

Незмінний ведучий шоу «Голос країни» Юрій Горбунов прокоментував свою участь у коміксі:

«Ми всі знаємо, що в дитинстві мрії можуть змінюватися часто. Ми хотіли бути космонавтами, водіями або лікарями… Щоб налаштувати дитину і вона точно знала,  в тому віці, коли потрібно, ким вона хоче бути в майбутньому, які для цього в неї є здібності  і таланти, треба різними шляхами давати правильне розуміння професій. А комікс – це можливість в ігровій формі познайомити її  зі світом телебачення».

Гортаючи комікс, можна дізнатися, в чому полягає робота випускового редактора ранкової програми «Сніданку з 1+1», як багато часу йде на підготовку  до прямого ефіру, та скільки людей працює над одним випуском новин, коли в кадрі глядачі бачать наприклад тільки зіркову пару ведучих Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір. Народний телекулінар Руслан у коміксі, зокрема, розповів, як готує кулінарну рубрику і що означає робити її в записі.

Мільйони людей дивляться щотижневі випуски новин «ТСН. Тиждень», автор і ведуча яких є Алла Мазур, але мало хто знає, скільки часу йде на пошук інформації аби бути готовою до випуску, скільки журналістів працює, скільки це займає часу, щоб підготувати підводки та обговорити підсумковий випуск із редактором та, що варто зробити перед тим як вийти в прямий ефір, про це все і розповідає персонаж зіркової телеведучої.

«Інколи ловлю себе на думці, що в мене найкраща в світі робота. І це зовсім не тому, що навколо багато телекамер, яскравого світла, і відомих людей.  Я журналіст і за освітою, і за професією. Ми боремось за людей. А це зовсім інше, ніж працювати шоу-зіркою. Подорож у телезадзеркалля - несподівано вдала ідея допомогти дітям і їхнім батькам із вибором майбутнього. І я рада стати частинкою цього проекту», – прокоментувала зіркова ведуча Алла Мазур

За статистичними даними*, 68% українців працюють не за фахом. Низький рівень розвитку профорієнтаційного планування в Україні призводить до безробіття серед молоді та невідповідністі виконуваної роботи реальній кваліфікації людини. Більшість школярів не знає про величезну кількість професій, що існують у їхній країні. Комікс популяризуватиме свідомий підхід до вибору професії їх мрії.Познайомитися ближче з героями коміксу та потрапити у світ телевізійного Задзеркалля, можна за посиланням.

Новости по теме