Американець-місіонер буде боротися за серце своєї наставниці Тіни Кароль

Американець-місіонер буде боротися за серце своєї наставниці Тіни Кароль

Цієї неділі на 1+1 відбудеться новий етап вокальних боїв. За право продовжити боротьбу на "Голосі країни" змагатимуться  відразу 10 пар учасників

Поделиться:

Цієї неділі на "1+1" відбудеться новий етап вокальних боїв. За право продовжити боротьбу на "Голосі країни 5" змагатимуться  відразу 10 пар учасників.

Завжди веселий і кмітливий Потап вперше виявить себе як суворий тренер і кине виклик Олександру Пономарьову, здивувавши його постановкою складного академічного твору. На "сліпих" прослухуваннях Давид Кадемян обрав Потапа, і Олександр, який теж повернувся до талановитого співака, поставився з іронією до співпраці "репера й класика". Чи впорається з експериментом Потапа сам Давид, з ким він співатиме в рингу, і чи не пошкодує академічний вокаліст про вибір тренера?

"Останнє, що я сказав їм перед виступом, це: "Сходіть у церкву!"- чесно зізнався Потап.

Команда Вакарчука, на думку її учасників, найдружніша. Їхній тренер робить акцент на українську музику, і у вокальних боях завжди обирає серцем. У цьому випуску зірковий наставник вперше порушить правила шоу. Кого він поставить у ринг з "космічною" Ольгою Гладюк, з ким об'єднає у дуеті "душу Майдану" Дарину Степанюк і чи залишить у проекті Андрія Пантюха, "молодого Ніколаса Кейджа", якого полюбили мільйони? Побачимо вже цієї неділі на каналі "1+1".

Американець-місіонер Джошуа Пратт зі Львова буде боротися за серце своєї наставниці, а Тіна Кароль спробує перетворити Святослава Лукініча на "брутального чоловіка".

Консервативний тренер Олександр Пономарьов несподівано вигнав пару своїх учасників просто з репетиції. Номер під ударом! Чи зможуть підопічні реабілітуватися в очах народного артиста України і хто переможе у черговій жіночій битві команди головного холостяка проекту, дізнаємося 26 квітня в 21:00 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що за правилами вокального шоу "Голос країни", за підсумками трьох випусків  вокальних боїв у командах зіркових тренерів залишиться тільки половина учасників, які і продовжать участь у проекті. Кожен тренер має змогу один раз "украсти"  учасника з команди конкурента, який зазнав поразки у батлі. Наступний етап проекту - вокальні "нокаути", де учасники співатимуть вже не одну пісню на двох, а кожен свою,  а тренер вибере кращого з-поміж них.

"Голос країни-5" в ефірі каналу "1+1" щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут. 

Долучайтеся до нас у соціальних мережах!

https://instagram.com/goloskrainy_official/

https://www.facebook.com/goloskrainy

https://vk.com/goloskrainy

Більше новин на офіційному сайті проекту: golos.1plus1.ua

Новости по теме