Анастасія Приходько розповіла, як їй погрожують за патріотизм

Анастасія Приходько розповіла, як їй погрожують за патріотизм

Українська співачка продовжує демонструвати свою громадянську позицію

Поделиться:

Українська співачка Анастасія Приходько продовжує демонструвати свою громадянську позицію. Так, днями виконавиця, яка неодноразово виступала у зоні АТО, презентувала відео на нову композицію "Герої не вмирають". Про патріотичну пісню, спілкування з героями і погрози на свою адресу зірка розповіла у інтерв'ю "Світському життю".

- Настю, часто кажуть про спекуляції на темі війни і на темі Майдану. Чи не боялася ти, коли працювала над кліпом, що тебе звинуватять у спекуляції?

- Я не хочу нікого образити. У кліпі немає кадрів з Майдану, немає кадрів з АТО. Я хотіла передати те, що я відчуваю, як мені це болить. Зараз ми знову збираємось їхати в Сватово, Северодонецьк, Слов'янськ. Спекуляції тут немає. Це моя особиста подяка тим солдатам та воїнам, з котрими я спілкувалася. Герої не вмирають!

-Ти познайомилася з хлопцями перед їхньою поїздкою до АТО. Ти продовжуєш підтримувати з ними зв'язок? Що вони тобі розповідають?

- Ми, чомусь, вирішили поговорити про вареники, не знаю чому. Хлопець каже: "Я так скучив за варениками з вишнями". Я не знаю, як це передати, я цим живу. Я підготувала в пику колегам, які отримали "грамофони", сюрприз, щоб показати, що таке для мене моя країна.

-Ти достатньо різко висловлюєшся у бік колег, і колишніх колег. Не думала, що, можливо,  твоєму життю може загрожувати небезпека? Можливо, потрібно вже і зброю придбати, і охоронця найняти?

- Я не думаю, що моя доля - померти від рук ідіота. Розумієте, мені погрожували, так. Казали, що знесуть голову снайперською гвинтівкою, писали анонімні листи на пошту моїх директорів. Я ці листи читала, те, що зі снайперської гвинтівки зі складною назвою,  яку я зараз не скажу, вистрелять мені в голову.

- СВД - снайперська гвинтівка Драгунова.

-Мені здається, там їх дуже багато. Там була взагалі якась складна назва. Я не звертала на це увагу, тому що навіщо звертати увагу на вату?

Більше дізнавайтеся у відео: