Анастасія Заворотнюк без гриму і з мечем у новому серіалі на "1+1"!

Анастасія Заворотнюк без гриму і з мечем у новому серіалі на 1+1

У новій масштабній десятисерійній мелодрамі "Я більше не боюся" героїні Анастасії Заворотнюк доведеться кинути виклик долі й наперекір усім бідам знову стати щасливою жінкою. 

Поделиться:

У новій масштабній десятисерійній мелодрамі "Я більше не боюся" героїні Анастасії Заворотнюк доведеться кинути виклик долі й наперекір усім бідам знову стати щасливою жінкою. Прем'єра серіалу відбудеться у понеділок, 2 червня, о 21:10 на каналі "1+1".

Багатосерійний фільм "Я більше не боюся" – це історія боротьби жінки за своє щастя і кохання. Головна героїня Віра (Анастасія Заворотнюк) вважала себе щасливицею: двадцять років прожила, не знаючи великих бід і турбот. Дбайливий і працьовитий чоловік забезпечував достаток, сама ж Віра повністю присвятила себе дому  й вихованню дітей. Вона щиро вірила, що так буде завжди. Але жодні, навіть найміцніші, двері не врятують, коли в них постукає сама доля... Весь світ Віри руйнується буквально за один день. Спочатку приходить страшна звістка про загибель її чоловіка, а відразу після цього якісь люди починають вимагати від неї величезних грошей. Віра, яка ніколи не заглиблювалась у справи чоловіка, з жахом дізнається, що він давно не той успішний підприємець, яким вона його вважала. Він винен усім навколо. І навіть будинок, у якому вони так щасливо жили, належить банку. І, ніби цього мало, на її порозі з'являється незнайома жінка і заявляє, що саме вона - законна дружина загиблого...

Життєві випробування не могли не вплинути на зовнішність героїні, тому творці серіалу вирішили відйти від гламурного образу, звичного для багатьох ролей Заворотнюк. Тож у мелодрамі "Я більше не боюся" Настя знімалася практично без косметики та укладок.

Режисер стрічки Ілля Максимов щиро тішиться, що з виконавицею головної ролі на знімальному майданчику не виникало проблем. Чого не скажеш про юного актора Данила Неверова, який грав сина Віри.

Хлопчик виявився страшенно непосидючим - він то танцював на майданчику, то десь ховався, що створювало певні труднощі для знімального процесу.

- Але тривати так постійно не могло. Довелося Даню нейтралізувати, - розповідає режисер серіалу Ілля Максимов. - Переписали сценарій: син Віри ламає ногу. Дані прив'язували до ноги макет гіпсової накладки. Знаходити його на майданчику стало простіше, та й не дуже далеко він уже тікав.

А от Анастасії Заворотнюк заради ролі довелося опанувати слюсарну справу. Ці сцени знімали на підприємстві, що функціонує, а майстри заводу навчили Заворотнюк користуватися інструментами. Але й цього режисерові і сценаристам здалося мало. І вони послали героїню Заворотнюк... зніматися в кіно. Віра зіграє невелику роль княжни в історичній стрічці.

Готуючись до цього епізоду, Анастасія навчалася битися на мечах, з нею працював тренер з історичного фехтування. Оволодіти зброєю було не так просто, адже клинок важить майже 3 кг.

- Мало того, що Насті треба було битися на мечах, - розповідає режисер Ілля Максимов, - все це доводилося робити ще й верхи на коні. Настя впевнено тримається у сідлі, але у неї був невдалий досвід на зйомках, коли кінь намагався її скинути. Природно, що в неї з'явився страх перед цими тваринами. Але, на щастя, обійшлося без неприємних сюрпризів.

У серіалі героїня Заворотнюк купається у чоловічій увазі, за неї борються персонажі Андрія Соколова і Дениса Матросова. Як виявилося, Денис - однокурсник Насті. Вони навчалися разом у Школі-студії МХАТ. "У перервах між зйомками ми з Настею не могли наговоритися, постійно згадували наші веселі студентські роки, - розповідає Денис Матросов. - Ми підтримували стосунки й після закінчення навчання, але разом ніколи не працювали, у цьому плані це наш дебют. І, по-моєму, вийшло чудово!"

Дивіться серіал "Я більше не боюся" на каналі "1+1" з понеділка по четвер о 21:10.

Новости по теме