Анатолій Анатоліч: "У Греції нас підтримують і хвилюються за нашу країну"

Анатолій Анатоліч: "У Греції нас підтримують і хвилюються за нашу країну"

Телеведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" розпочав літо з відпочинку у Греції.

Поделиться:

Телеведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч розпочав літо з відпочинку у Греції. Разом із сім'єю він вирушив на острів Крит. Закордонна подорож була першою для його доньок - до цього дітей Анатоліч возив на відпочинок лише до Криму.

За традицією, Анатоліч орендував авто, тож зміг відвідати майже всі куточки острова. Разом із дружиною ведучий побував на відомому острові Спіналонга, на якому знаходилось місто, яке після землетрусу пішло під воду. Дочок Анатоліч возив до Критариуму - одного з найбільших акваріумів Греції, а також до міста Агіос Ніколаос, який називають другим Сан-Тропе. У Агіос Ніколасі родина відвідала Собор Святої Трійці.

- "Крит неймовірно красивий. Ми отримали масу задоволення від відпочинку. Дуже радує, що українців видно здалека. Наші не соромляться носити патріотичний одяг і кріпити на дитячі візочки українські прапорці. Тішить також ставлення іноземців до нас, українців підтримують і хвилюються за нашу країну. Я впевнений, що Україна рухається у правильному напрямку і коли Крим повернеться додому, я обов'язково повезу вже на цей півострів дітей", - ділиться враженнями Анатоліч.

До речі, в Греції Анатолій Анатоліч і його дружина носили патріотичні футболки, а в книзі побажань у готелі Анатоліч залишив запис "Слава Україні!".

Новости по теме