Анна Ходоровська в День захисту дітей виступить на сімейному фестивалі

Анна Ходоровська в День захисту дітей виступить на сімейному фестивалі

Переможниця проекту "Голос крїни-3" Анна Ходоровська потішить співом гостей "Свята першої полуниці"

Поделиться:

У неділю, 1 червня переможниця проекту "Голос крїни-3" Анна Ходоровська потішить співом гостей щорічного фестивалю "Свято першої полуниці", який відбудеться в Києві у парку "Феофанія". Виконавиця приурочить свій виступ до Дня захисту дітей.

Протягом двох днів (31 травня та 1 червня) всіх відвідувачів фестивалю очікує спеціальна зона від ранкової програми "Сніданок з 1+1", де Руслан Сенічкін і Марина Леончук зустрічатимуть гостей на жовто-блакитному патріотичному дивані і м'яких кріслах-пуфах від українського бренду Gagarin.

У перший день фестивалю Руслан Сенічкін організує кулінарний майстер-клас і приготує тарталетки з полуницею та салат із шпинатом і полуницею. До речі, рецепти цих шедеврів Руслан обрав з-поміж десятків найкращих, які записали йому глядачі.

А також у суботу 31 травня для охочих помалювати художниця Ольга Адам проведе сімейний майстер-клас на мольбертах.

Малеча зможе отримати від Сніданку з 1+1 та бренду Angel Home – ляльки "сестрички-полунички", м'якенькі іграшкові полунички або сонечка ручної роботи, а також ще й погойдатися на чудових еко-кониках від TSYPAshop. Треба встигнути бути першими!

У другий день фестивалю в гості до Руслана Сенічкіна та Марини Леончук приїде зірковий гість.

Організатори підготували насичену програму: на головній сцені відбудуться танцювальні майстер-класи, виступи молодої і талановитої групи Lakeway, яскравого і стильного Rybak Street Band. На ярмарку можна зустріти вироби найбільш талановитих українських дизайнерів, handmade-студій, концепт-сторів і магазинів декору. Прикраси, натуральна косметика, стильні цукерки, іграшки, предмети декору та багато іншого. У дитячій зоні буде працювати ляльковий театр, атракціони, смарткари, літаючі змії і вертольоти. Дітей також порадує великий картонний зоопарк від "Маминої мануфактури", який вони зможуть розмалювати самі.

У спеціальних майстернях  гості зможуть сплести пташку з трави, виготовити натуральні свічки, приготувати полуничне варення, прикрасити і запустити на щастя свій власний бумеранг.

Чекаємо!

Графік активностей від "Сніданку з 1+1":


31  травня

12:00-14:00-телевізійний майстер-клас по приготуванню страв з полуницею від ведучого програми "Сніданок з 1+1" Руслана Сенічкіна.

15:30-17:00 - в зоні "Сніданку з 1+1" пройде сімейний майстер-клас від художниці Ольги Адам.

1 червня

12:00-13:00 – до виїзної гостьової студії "Сніданку з 1+1" завітає  зірковий гість.

16:00-16:30 - виступ на головній сцені "Свята першої полуниці" переможниці проекту "Голос країни-3" Анни Ходоровскої.

Посилання на фестиваль: https://www.facebook.com/firststrawberryfest

Новости по теме