Благодійний тур «Життя Переможе» продовжиться сьогодні, 13 червня, у Празі

Благодійний тур «Життя Переможе» продовжиться сьогодні, 13 червня, у Празі

Вже сьогодні, 13 червня, естафету туру прийме столиця Чехії.

Поделиться:

Триває Європейський благодійний тур на підтримку України Life Will Win. 10 та 12 червня перші концерти в межах проєкту відбулися в Польщі — у Варшаві та Вроцлаві відповідно, зібравши багатотисячну аудиторію. Сьогодні, 13 червня у Празі відбудеться третій концерт з топовими українськими артистами, щоб зібрати ще більше коштів на підтримку України. Захід розпочнеться о 19:00 за адресою Kampa, Praha 1.

Злата Огнєвіч

Як і раніше, на глядачів «Життя Переможе / Life Will Win» чекатиме насичена програма за участі MONATIK, Воплі Відоплясова, Злати Огнєвіч, Pianoboy, Wellboy, а також лунатимуть найемоційніші пісні «Вечірнього Кварталу» у виконанні акторів Студії «Квартал 95».

MONATIK

Ведучі: Євген Кошовий, Олена Кравець, Олександр Пікалов, Даша Трегубова.

Організатори розповідають, що тур покликаний обʼєднати європейців і українців, які перебувають за кордоном, та залучити благодійні кошти на підтримку України, яка у цю мить відстоює не тільки свою свободу, а виборює безпеку та демократичне вільне майбутнє для всієї Європи. Також зарядити справжнім українським бойовим духом і піднесеним настроєм всіх, хто підтримує Україну з-за кордону, і показати приклад незламності українського народу.

Концерт Прага

Усі зібрані кошти під час концертів підуть на медичні потреби, спричинені військовим вторгненням рф на територію незалежної суверенної держави Україна через фандрайзингову платформу UNITED24

Збір коштів йде на закупівлю рентген-прозорих операційних столів для українських лікарень. Медичне обладнання дозволить проводити операції з видалення уламків і фіксації кісток (одних із найпоширеніших та найскладніших процедур під час війни) – під повним візуальним контролем наших медиків. Планується зібрати суму, якої вистачить на закупівлю 5 таких столів. Приблизна вартість за одиницю складає 100 000 $.

Європейський тур «Життя Переможе» триває з 10 по 23 червня.

концерт Прага

Дати туру:

13.06 Прага 
16.06 Будапешт
17.06 Відень
18.06 Бухарест 
20.06 Берлін 
21.06 Флоренція
22.06 Мадрид 
23.06 Кашкайш.

Новости по теме