Богемний геній залишив проект "Джентльменський набір"

Богемний геній залишив проект "Джентльменський набір"

За підсумками тижня залишити Школу джентльменів довелося Сергію Пішуну, 25 років.

Поделиться:

За підсумками тижня залишити Школу джентльменів довелося  Сергій - богемний тусовщик з купою боргів. Раніше він був студентом двох найпрестижніших вузів. Однак схильність до авантюризму перемогли над бажанням вчитися і обидва університети були залишені без коливань. І у нього на цей рахунок є свої аргументи:

"

 Довготривалі мандри в пошуках себе принесли геніальному юнакові купу навичок: він був і дідом морозом, і аніматором, пробував себе сценаристом і режисером, намагався стати поетом і актором. Однак зосередитись на одній справі для Сергія – надто складно. А сама думка про роботу в сфері послуг, викликає у нього симптоми соціального бунтарства і бажання всіх розстріляти, в тому числі й себе. Сергій вважає себе всебічно талановитим і мріє стати найвпливовішим на планеті. Однак, саме його самовпевненість стала програшною позицією на проекті. 

 У Сергія не було бажання змінюватися. Його власні погляди настільки цілісні та сформовані, що він не хоче прислухатися до чужих порад. Сергій живе у своєму всесвіті, до якого нікого не запрошує. З такими учнями працювати складно , - говорить   та підбурювати інших хлопців, - говорить  Після оголошення результатів, Сергій швидко залишив Школу та жодним чином не виказав свого засмучення.

 Тепер на проекті залишилося сім хлопців. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Але переможець буде один, і він сам обере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів.

 Вже 8 листопада в 20:15 на телеканалі 1+1 ми зможемо побачити як джентльмени будуть долати свої найбільш страхи.