Чоловік Соломії Вітвіцької на День закоханих подарував їй кліп

Чоловік Соломії Вітвіцької на День закоханих подарував їй кліп

Щойно прокинувшись зранку, Соля отримала від чоловіка повідомленням із посиланням на несподіване відео.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька отримала неочікуваний подарунок від свого чоловіка у День святого Валентина. Режисер Влад Кочатков подарував коханій дружині кліп.

Щойно прокинувшись зранку, Соля побачила в телефоні повідомлення від чоловіка. У повідомленні - посилання на відео. Коли ж вона натиснула на "плей", побачила себе та Влада у кліпі на пісню співачки Alyosha.

Саме цю пісню "Я вітрами" Alyosha подарувала Соломії та Владу на весілля, яке відбулося восени.

"Найкращий подарунок - зроблений своїми руками, - прокоментував Влад Кочатков. - Основні кадри були зняті під час нашої медової подорожі у Марокко. Спочатку Соля мала бути у кліпі сама. Але згодом ідея змінилася - поруч з нею з'явився чоловік, схожий на мене :). Хочу, щоб вона знала, що я завжди буду її підтримувати і піклуватися про неї".

До речі, історія цієї пісні теж незвичайна. Співачка Alyosha розповіла, що вона була написана дуже давно.

"Цю пісню написала співачка Альона Матіяш зі своїм другом-музикантом вже дуже давно, - розповіла Alyosha. - Я співала її на репетиціях. Але через деякий час, прийшло відчуття, що композиція дуже близька кожному закоханому, її потрібно співати людям... У пісні багато любові і ніжності! У ній багато ніжності. Це хороший подарунок щасливій молодій парі".