Дерев'яні 3D пазли для дітей: українець розповів про створення конструктора

Дерев'яні 3D пазли для дітей: українець розповів про створення конструктора

Дерев'яні 3D пазли від українського виробника підкорюють світ дитячих іграшок

Поделиться:

Дерев'яні 3D пазли від українського виробника підкорюють світ дитячих іграшок. Учора до програми Сніданок з 1+1 завітав їхній творець Денис Охріменко і розповів, як йому вдалося зробити такий унікальний природній конструктор.

 "Ідею я придумав за хвилину. А на створення перших екземплярів знадобилося два-три роки. Я перепробував десь 5 видів матеріалів, зокрема картон, пінополістерол, чисте дерево… Але зупинився на високоякісній фанері. Натуральність завжди дуже цінується. Крім того, важливо, що можна утилізувати річ. Та й працювати з нею приємно", - зізнався Денис. А також додав, що жертвував сімейним життям, аби виготовити дерев'яні пазли 3D.

"Перші моделі я робив вдома у своїй майстерні на балконі. І дружина навіть іноді грозилася мене там зачинити, бо я годинами не виходив звідти", - поділився спогадами Денис, дерев'яний конструктор якого має попит не тільки на Батьківщині, а й у Європі.

Цікаво, що деякі механічні 3D пазли, наприклад, потяг, містять понад 500 деталей. І навіть професійний складальник збирає такий виріб мінімум за 6 годин.

Детальніше про 3d пазли для детей і дорослих – тут:

Новости по теме