Дмитро Шуров розповів, що не потрапило до "Слуги народу"

Дмитро Шуров розповів, що не потрапило до "Слуги народу"

Як відомо, саундтреки до  комедійного серіалу від студії "Квартал 95" виконали Дмитро Шуров та Олексій Потапенко.  

Поделиться:

Як відомо, саундтреки до  комедійного серіалу від студії "Квартал 95" виконали Дмитро Шуров та Олексій Потапенко.  Кожна серія починалася піснею Pianoбоя, а закінчуватися – піснею Потапа. У інтерв'ю "КП в Україні" Шуров розповів, що активна співпраця з Володимиром Зеленським розпочалася ще чотири року тому.

"Мене попросили написати пісню для "Вечірнього Києва" - з того часу творчо дружимо! Потім я ще писав композицію для "Ліги сміху". У цьому році у нас з'явилася пісня "Кохання", а Вова Зеленський та Олена Кравець люб'язно погодилися знятися в кліпі до неї".

Саундтрек серіалу "Слуга народу" народився дуже швидко.

"Я подивився фрагменти, зокрема тираду головного героя у шкільному класі, ідея мені дуже сподобалась, а через кілька днів народилася пісня. Вийшла музична історія про сучасного українського чиновника, яким я його собі уявляю. І  у той же час достатньо іронічна пісня про звичайну людину, для якого бути слугою народу – не покарання".

Композитор зізнався, що глядачі чули не всю пісню.

"Мені було б цікаво зробити її з оркестром людей на 70. До неї, до речі, написано ще два куплети, які не увійшли в офіційну версію. Так що рано чи пізно вийде повна версія пісні, не виключено, що вона буде звучати і на концертах".

ЩО ЗАЛИШИЛОСЯ ЗА ЛАШТУНКАМИ "СЛУГИ НАРОДУ", ДИВІТЬСЯ У ВІДЕО:

Новости по теме