Донька Марічки Падалко стала учасницею патріотичного дитячого флешмобу

Донька Марічки Падалко стала учасницею патріотичного дитячого флешмобу

23 вересня в Києві відбувся великий дитячий флешмоб "Все буде добре".

Поделиться:

23 вересня в Києві відбувся великий дитячий флешмоб "Все буде добре". Однією з найменших його учасниць стала донька ведучої "ТСН.Ранок" Марічки Падалко 6-річна Маша.

Флешмобом виявився масовий дитячий танець під пісню "Океану Ельзи". Усі рухи дітлахи вивчили на місці - перед фінальним виконанням. Захід було організовано в Мистецькому Арсеналі у межах фестивалю "Світ у дитячих долонях".

"Сама ситуація дуже зворушлива. Зараз, мені здається, батькам дуже важко знаходити час для душевного єднання з дітьми. Адже дорослі стурбовані тим, що відбувається в країні, - каже Марічка Падалко. - Тому зануритися в атмосферу, де діти живуть тільки своїми почуттями та емоціями, було дуже цінно".

Понад усе Марічку потішило, як веселилися діти зі сходу Україну.

"Діти зі сходу - всі в вишиванках, чогось вчаться, всі усміхнені. Давно я не була в такому оточенні, де всі усміхаються! Це дуже надихає ", - ділиться враженнями ведуча.

До флешмобу її Маша поставилася відповідально. За словами Марічки, поки донька не вивчила всі рухи, то лишалася дуже зосередженою: "А коли вивчила - вже розслабилася і почала усміхатися. Вона була справді серйозно захоплена танцем!"

Нагадаємо, фестиваль "Світ у дитячих долонях" триватиме в Мистецькому Арсеналі до 28 вересня. Тут працюють творчі майданчики, де досвідчені педагоги знайомлять дітлахів із наукою, літературою, театром та іншими видами творчості.