Джамала назвала місто, де варто провести Євробачення 2017

Де проведуть Євробачення 2017: Джамала назвала місто, яке, на її думку, достойне приймати пісенний конкурс

Тренер нового сезону Голос країни 6 розповіла, в якому місті, на її думку, має проходити Євробачення 2017.

Поделиться:

Джамала отримала звання Почесний громадянин КиєваУ сюжеті Сніданок з 1+1 йшлося про п'ять міст України, які позмагаються за право провести пісенний конкурс Євробачення 2017. Серед них Київ, Львів, Дніпро, Одеса та Харків. Результати конкурсу будуть оголошені 1 серпня. Однак своє ставлення до вибору місця проведення конкурсу вже висловила переможниця Євробачення 2016 Джамала. 

На прес-конференції з нагоди відкриття Одеського кінофестивалю переможниця Євробачення 2016 та тренер нового сезону Голос країни 7 співачка Джамала розповіла, яке місто в Україні вона вважає найбільш підходящим для проведення Євробачення 2017.

На думку Джамали, ідеальним місцем для проведення пісенного конкурсу є Одеса. Співачка каже, що сам Бог велів влаштовувати фестивалі в південному місті.

Я вважаю, що це просто ідеальне місце для кінофестивалів, для музичних фестивалів, для масштабної події, яка б представляла країну, - розповіла Джамала на прес-конференції журналістам ТСН.

Однак співачка каже, що зовсім інше питання, чи готова Одеса приймати пісенний конкурс такого масштабу.

Представник команди Джамали, який входить до організаційного комітету конкурсу Євробачення 2017 Денис Козловський розповів, що Одесі є стадіон Спартак, який містить не менше п'ятнадцяти тисяч місць і прирівнюється до Палацу Спорту в Києві. Однак зробити Спартак критим за півроку - завдання не з легких.

Джамала повідомила, що багато її прихильників пропонують співачці бути ведучою грандіозної події - Євробачення 2017, що відбудеться в Україні завдяки перемозі Джамали.

Читайте також, Джамала стане новим зірковим тренером проекту Голос країни 7.

 

Новости по теме