"Голос країни": "Нокаути" відбудуться без Тамари Гвердцителі

"Голос країни": "Нокаути" відбудуться без Тамари Гвердцителі

Вже цієї неділі стартують "Нокаути" - один із найдраматичніших етапів проекту, за результатами якого визначаються фіналісти. 

Поделиться:

Вже цієї неділі о 21.00 на шоу "Голос країни. Перезавантаження" стартують "Нокаути" - один із найдраматичніших етапів проекту, за результатами якого визначаються фіналісти. Тренери знову поділять своїх підопічних на пари. Але тепер кожен учасник сам обере пісню для виступу. Це величезне відповідальність, адже ціна за невдалий вибір – ризик залишити проект усього за крок до прямих ефірів.

Пристрасті панують і серед тренерів. Головна інтрига "Нокаутів" - чому Тамара Гвердцителі не з'явилася на зйомках. Як відреагували учасники на відсутність тренера, та хто буде вирішувати їхню долю на проекті, телеглядачі дізнаються у неділю.

"Під час "Нокаутів" головним критерієм для мене буде те, наскільки артист готовий вийти у прямий ефір та завоювати уваги телеглядачів", - каже Ані Лорак.

А Святослав Вакарчук запевняє, роблячи вирішальний вибір, він не буде керуватися особистими симпатіями. "В мене нема фаворитів", - запевняє Вакарчук.

Нагадуємо, "Нокаутам" будуть присвячені два ефіри. За цей час тренери мають попрощатися з половиною своїх учасників. Тільки 16 вокалістів (по 4 у кожній команді) дійдуть до фінішної прямої.

Попередній випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" можна переглянути за посиланням