Ірина Білик згадала усіх своїх чоловіків на ювілеї "Світського життя" (ВІДЕО)

Ірина Білик згадала усіх своїх чоловіків на ювілеї "Світського життя" (ВІДЕО)

Співачка наголосила, що не соромиться ні молодого віку, ні кількості своїх коханців, адже кожен із них надихав її творити

Поделиться:

Прима української естради привітала Катю Осадчу з ювілеєм "Світського життя" і разом із глядачами згадала усіх своїх чоловіків. Співачка наголосила, що не соромиться ні молодого віку, ні кількості своїх коханців, адже кожен із них надихав її творити.

"Це ж було цікаво", - запевнила Білик і подивилася сюжет про свої стосунки з продюсером Юрієм Нікітіним, батьком свого сина Гліба Юрієм Оверчуком, шоуменом Дмитром Коляденком, хореографом Дмитром Дікусаром і ще одним танцюристом, який розбив серце зірки.

Ірині приписували значно більше романів і співачка часто сміялася над заголовками преси. Чи не найбільше виконавицю розвеселила чутка про її стосунки з можновладцем.

"Я би, напевне, ніколи не закохалася в політика. У них же стільки справ, їм не до жінок. А мені треба, щоб усе було", - пояснила Білик. Окрім того, зізналася, що завжди згадує минуле з ностальгією і любов'ю.

"Там залишилися найкращі люди у моєму житті", - крізь сльози мовила зірка. І додала: щоразу плаче під час виконання своєї пісні "Ти мій". Про кого думає Ірина, коли із її вуст лунають слова цієї композиції, дивіться у відео: