Ірма Вітовська та глядачі "Підпільної імперії" дізнаються усю правду про Голлівуд

Ірма Вітовська та глядачі "Підпільної імперії" дізнаються усю правду про Голлівуд

Відома акторка стане запрошеним гостем передачі вже сьогодні опівночі  

Поделиться:

Сьогодні, 10 жовтня, автор та ведучий програми "Підпільна імперія" Андрій Алфьоров знову відчинить двері своєї студії-кінозалу для усіх кіноманів. Цього разу компанію йому і телеглядачам складе відома акторка та телеведуча Ірма Вітовська.     

Ми запропонуємо вам переглянути стрічку "Одного разу в Голлівуді" (2008) - комедію та водночас драму, яка розповідає про зворотній бік богемного життя кіноіндустрії та акторської професії. У центрі сюжету – нелегкі будні відомого продюсера, який ніяк не може довести до ладу багатостраждальну стрічку. Бену доведеться неодноразово переконатися в тому, що Голлівуд – не місце для слабаків.

"Одного разу в Голлівуді" раджу подивитися кожному, хто хоче бути у сфері кіно та шоу-бізнесі. Ця тема чомусь вважається табу, оточеним різноманітними міфами, але тут для вас відкриються за лаштунки. У шоу-бізнесі дійсно все не так гарно і блискуче. У стрічці показано, що людина повинна у багатьох моментах прогнутися, промовчати, проковтнути, аби здобути успіх", - поділилася враженнями акторка.

Приєднуйтесь до перегляду стрічки "Одного разу в Голівуді" уже сьогодні опівночі на "1+1"!