Канал 1+1 запускає лінійку комедійних серіалів в осінньому телесезоні

У новому телесезоні канал 1+1 презентує одразу п'ять комедійних проектів.

Поделиться:

Цієї осені в ефірі 1+1Телеканал «1+1» розширює серіальну лінійку та запускає 11 нових проектів відбудеться прем'єра серіалів «Кандидат» і «Село на мільйон» виробництва 1+1 Продакшн, «"Найкращий" тиждень мого життя» (продакшн «Імперія Добра»), а також другого сезону серіалу «Матусі» спільного виробництва студії «Yellow, Black and White», «IQ Production» і «Sister's Production» на замовлення телеканалу 1+1. Крім того, цієї осені на екрани повернеться культовий серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95». 

Комедійні серіали транслюватимуться щовечора по буднях о 21:00 в ефірі каналу 1+1.

Скоро на 1+1 сезон комедій. А це означає, що гумор, любов і літній настрій залишаються з нами до самого Нового року! У наших осінніх прем'єрах багато знайомих облич – улюблених українських артистів, заслужених і молодих, – каже головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу 1+1 Олена Васільєва.

За словами Олени Васільєвої, серед нових героїв є і горе-політики, і амбітні молоді люди, і чарівні невдахи. Об'єднує їх усіх любов до життя, віра у свої сили і прагнення до кращого.

Українська Роксолана святкує свій день народженняУже на початку осені глядачі 1+1 побачать серіал «"Найкращий" тиждень мого життя» – варіації на тему сімейного переполоху. За сюжетом молода пара останній тиждень до свого весілля вирішила прожити в будинку батьків нареченої.

Одна тільки поява нареченого в цьому колективі викликає масу смішних подій, які можуть стати не тільки причиною скасування одруження, але і завдати шкоди благополуччю і здоров'ю членів сім'ї.

Цікаво, що батьків нареченої зіграють улюблені мільйонами українські актори – Ольга Сумська та Володимир Горянський. Комедія є адаптацією популярного британського серіалу Worst Week. Виробництвом проекту займався продакшн «Імперія добра» під керівництвом Антона Лірника.

Все літо команда 1+1 Продакшн активно працювала над тим, щоб восени подарувати глядачам 1+1 нові легкі комедії. Зокрема, цієї осені глядачі 1+1 побачать серіал «Кандидат», в якому доброзичливий і життєрадісний директор ковбасного заводу Олексій Олексійович Калач, опинившись на межі банкрутства, вступає в політичну гонку за пост мера.

Він навіть не підозрює, що є лише маріонеткою у великій політичній грі. Головну роль в комедії виконає Антон ЛірникКандидат в мери Антон Лірник представив свій передвиборчий штаб, а ось хто стане опонентом Калача – творці поки тримають інтригу.

Крім того, телеканал 1+1 покаже україномовний серіал «Село на мільйон» виробництва 1+1 Продакшн. За сюжетом троє кузенів претендують на спадок у мільйон євро. Але щоб його отримати, вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто зі спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови.

«Село на мільйон» є адаптацією хорватського формату «Kud Puklo Da Puklo». Глядачів 1+1 чекає зустріч з популярними українськими акторами, такими як Анна Кошмал, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Марк Дробот та ін.

1+1 покаже продовження серіалу МатусіВ осінньому телесезоні українці побачать продовження улюбленого серіалу «Матусі» – історії про те, як змінюється життя жінок, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники. У нових серіях Аню, Юлю і Віку чекають зміни, які перевернуть все їхнє життя і змусять поглянути на себе з іншого боку. А також три нерозв'язні дилеми, два трикутника стосунків і один тест на вагітність. Виробництво проекту здійснювалося студією «Yellow, Black and White», «IQ Production» і «Sister's Production» на замовлення телеканалу 1+1.

Також цієї осені на телеекрани повернеться культовий серіал «Слуга народу» про те, як проста чесна і принципова людина, вчитель історії Василь Голобородько, волею долі стає президентом. А тим часом студія «Квартал 95» активно працює над другим сезоном проекту.

Новости по теме