Команда "Інспектора Фреймут" потрапила за ґрати у Парижі

Команда "Інспектора Фреймут" потрапила за ґрати у Парижі

У свіжому випуску реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" у фокусі уваги Ольги опиниться легендарний паризький Діснейленд. 

Поделиться:

У свіжому випуску реаліті-шоу "Інспектор Фреймут" у фокусі уваги Ольги опиниться легендарний паризький Діснейленд. Під час перевірки в місцевому дитячому кафе команду проекту забрали в поліцію, посадили за ґрати й вилучили майже всі відеоматеріали:

"Такого приниження і несправедливості в моєму житті ще не було. Після кількох годин спокійних зйомок з дружнім персоналом нас затримала поліція. Навіть викликали фахівця, який видаляв наші відеоматеріали! В цю мить мені на очі навернулися сльози. У нас відібрали всі речі, нас посадили в камеру. Одинадцять годин ми сиділи пліч-о-пліч зі  справжніми злочинцями! Без води та їжі! Нас навіть не пускали в туалет!" - з жахом пригадує Ольга.

Що хотіли приховати у всесвітньо відомому паризькому кафе та які кадри сміливої команди "Інспектора Фреймут" не постраждали, дивіться на каналі "1+1" вже цієї середи, 10 вересня, о 22:30.

Правда та справедливість – основні принципи ведучої – стануть лакмусом усіх перевірок Фреймут. Окрім закордонної інспекції, Ольга проінспектує популярні місця Львова: від хіпстерського бару до найпрестижнішого ресторану міста. Цього разу винахідлива ведуча залучить до перевірки навіть рідну бабусю.

Чим закінчилася "недитяча" інспекція у Діснейленді та хто отримає інспекторську нагороду Фреймут – вже цієї середи о 22:30 на "1+1".

Новости по теме