Комаров показав, як провів першу за два роки відпустку (ВІДЕО)

Комаров показав, як провів першу за два роки відпустку  (ВІДЕО)

Ведучий "Світу навиоріт" знайшов пригоди навіть під час відпочинку.

Поделиться:

Ведучий "Світу навиворіт" зізнається: 2015 рік був для нього дуже насиченим. Він встиг не тільки змонтувати 100 випуск та відсвяткувати п'ятирічний ювілей, але й опанував нове екстремальне хобі - авіацію.

За якихось півроку йому вдалося побувати за штурвалом 10 різновидів літаків та вивчити деякі фігури складного пілотажу. До того ж, мандрівник долучився до збору коштів на лікування 12-річної дівчинки та влаштував благодійний аукціон. Дмитро Комаров мріяв про відпустку не перший рік, і ось нарешті у нього з'явилася така нагода.

Пригоди розпочалися ще у аеропорту: за півгодини до закінчення реєстрації він зрозумів, що забув паспорт. Завдяки вправності київського таксиста подорож до Індії не зірвалася. Своїх шанувальників ведучий привітав з Новим роком, перебуваючи у серці екзотичної країни.

Саме під час відпустки Комарова у тутешніх місцях відбувся землетрус. У ніч на 4 січня Геологічна служба США зафіксувала потужний землетрус на північному сході країни біля кордону країни з Бірмою та Бангладешем. Землетрус оцінили у 6-7 балів по Ріхтеру, але ведучий його просто проспав.

"Мабуть, я занадто міцно сплю. Нічого не помітив, хоча був саме в Калькутті, колишній столиці британської колоніальної Індії. Поштовхів не відчув і персонал готелю. І таксисти, у яких я питав весь день", - заспокоїв Дмитро своїх своїх прихильніків.

Після Індії ведучий вирушив у Арабські Емірати, щоб… замерзнути.
"Найабсурдніший відпочинок року. Лишив наші холоди,щоб замерзнути в ОАЕ, катаючись на лижах. Гарна була відпустка. За роботу з новими силами", - підвів підсумки ведучий на своїй сторінці у мережі Instagram.

Новости по теме