Марічка Падалко опублікувала зворушливі фото з дітьми

Нові фото Марічки Падалко з дітьми
Фото: instagram.com/marichkapadalko

Марічка Падалко на особистій сторінці в інстаграмі поділилася світлинами з фотосесії з дітьми.

Поделиться:

Ведуча "ТСН" Марічка Падалко на своїй сторінці в Instagram поділилася новими фотографіями з дітьми. Журналістка зізнається, що рішення зробити професійні фото було спонтанним, а не присвяченим якійсь події.

"Наприклад, ми зробили родинну фотосесію «просто так» - не тому, що Новий рік, і «треба фото», не тому, що подарували сертифікат, і його треба використати, і не тому, що треба для ЗМІ, а просто тому, що хочемо зафіксувати час разом, бо ми не знаємо, що буде з нами завтра і яким буде наступне літо", — пише ведуча.

Марічка Падалко розповідає, що всі троє її дітей спочатку були неохочими до зйомок, проте фотографиня змогла їх зацікавити. Не обійшлося без казусів: на одній зі світлин видно реакцію Михайла, Марії та Катерини на те, як непосидючий син фотографки впав у воду. На щастя, все закінчилося добре та ніхто не постраждав, а от фото вийшло по-справжньому яскравим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучі “1+1 Україна” розповіли, де та як будуть навчатися їхні діти у новому навчальному році

На фотосесії був присутній і чоловік ведучої, який мав коротку відпустку від своєї служби в ЗСУ. Спільними фото з ним Марічка Падалко пишається найбільше, проте поки що не бажає їх публікувати.

"З поваги до всіх воїнів і родин, які не мають зараз такої можливості, ці світлини поки залишатимуться тільки в родині", — пояснює ведуча.

У кінці посту Марічка Падалко закликала українців не відкладати справи на майбутнє та просто "ловити момент".

 

Новости по теме