Марина Леончук розповіла, за що понад усе цінує свого чоловіка

Марина Леончук розповіла, за що понад усе цінує свого чоловіка

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1", енергійна і жіночна Марина Леончук поділилася секретом щасливих стосунків

Поделиться:

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1", енергійна і жіночна Марина Леончук поділилася секретом щасливих стосунків. Зірка переконана: існує дві головні складові сімейного щастя: любов і вдячність за те, що є в житті.

Про те, як складається її сімейне життя, Марина Леончук розповіла в ексклюзивному інтерв'ю журналу "Поліна". Ведуча стала головною героїнею нового випуску.

"Люблю свого чоловіка, свою дитину, свою собаку, свій дім. І нікому не заздрю. Для мене мій чоловік - найкращий із-поміж чоловіків, моя дитина найпрекрасніша, собака найвідданіший, а дім – найзатишніший", - зізналася Леончук.

У житті Марина Леончук дуже експресивна, а чоловік - повна її протилежність, адже дуже стриманий у почуттях.

"Романтика - це емоції. Це я. А мій чоловік - моя цілковита  протилежність. Він не любить зізнань у коханні, не ревнує і мало говорить про свої почуття. Один з небагатьох його компліментів: "Вигляд у тебе... нормальний", - розповіла Марина. - Хоча його турбота і чуйність у стосунках із сином в рази вища, ніж у мене. Він скупий на слова й вияв почуттів, свою любов втілює у вчинки. Іноді жартома я його кличу своїм Каєм, а він мене –  Гердою".

Більш розгорнуте інтерв'ю читайте у свіжому номері журналу "Поліна" №10.