Мазур, Фреймут і Осадча потрапили в рейтинг найуспішніших жінок України

Мазур, Фреймут і Осадча – в рейтингу найуспішніших жінок України від журналу «Новое время»
1plus1.ua

Зірки телеканалу 1+1 традиційно посіли лідируючі позиції в загальній сотні щорічного авторитетного рейтингу від журналу «Новое время».

Поделиться:

2 березня журнал «Новое время» презентував щорічний рейтинг 100 найуспішніших жінок України. Видання складає рейтинг вже другий рік поспіль.

До сотні найуспішніших цього року увійшли жінки, які досягли найбільших кар'єрних успіхів у восьми сферах — політиці, бізнесі, держслужбі, корпоративному секторі, суспільній діяльності, культурі і медіабізнесі, шоу-бізнесі і спорті.

Відразу три телеведучі каналу 1+1 зайняли топові місця у цьогорічному рейтингу найуспішніших. Незмінна автор і ведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН.Тиждень» Алла МазурАлла Мазур, яка удостоїлася рекордної сьомої професійної премії «Телетріумф», обіймає гідну позицію у блоці «Культура/Медіа». Улюблениця глядачів Алла займає 76 позицію і, як завжди, лишається лідером в порівнянні з іншими колегами-телеведучими в загальному рейтингу. Головним професійним досягненням цього року Мазур вважає довіру глядачів до програми «ТСН Тиждень» та збільшення їх кількості за дослідженнями.

Ведуча «Світського життя» Катя Осадча, яка нещодавно вдруге стала мамою, закріпилася у рейтингу від «Новое время» у блоці «Шоу-бізнез». Вже понад 10 років ОсадчаКатя Осадча дивує глядачів своїми відвертими інтерв’ю з найяскравішими представниками української еліти: політиками, високопосадовцями, представниками шоу-бізнесу, а також персонами світового рівня. Окрім «Світського життя» Катя у парі з Юрієм Горбуновим веде найрентинговіші талант-шоу «Голос країни» та «Голос.Діти». У неї 92-й номер рейтингу.

Ольга ФреймутОльга Фреймут також увійшла у сотню найуспішніших жінок України за версією журналу «Новое время» на позиції 94. Свої значні професійні досягнення ведуча вдало поєднує з особистим життям: зовсім нещодавно Ольга оголосила, що вагітна втретє, але продовжує проводити суспільно важливі інспекції українських міст та активно працює над новим проектом телеканалу 1+1 реаліті-шоу «На ножах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фреймут і Борисов запросили Сумську рятувати легендарний київський ресторан

Зірковий тренер вокального талант-шоу «Голос країни 7» також увійшла у сотню найуспішніших жінок України за версією журналу «Новое время» і зайняла 88 місце. Нагадаємо, нещодавно Джамала стала «Жінкою України» за свій культурний внесок

Видання також оцінило діяльність Олени Кравець в українському шоу-бізнесі. Акторка студії «Квартал 95» зайняла 91 місце в рейтингу найуспішніших жінок України.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Олена Кравець сама придумала вбрання для гала-концерту «Ліги сміху» (фото).

Детальніше про учасниць рейтингу 2017-го року можна знайти у березневому номері журналу «Новое время».

Новости по теме