Мелодрами та романтичні комедії: культові фільми на “1+1 Україна” цього тижня

Легендарні романтичні комедії, які варто переглянути кожному на "1+1 Україна"

Поделиться:

1. Потанцюймо (2004)

Життєрадісна комедійна мелодрама з Річардом Гіром і Дженніфер Лопес у головних ролях. Стрічка розповідає про кризу відносин, втрату та відновлення життєвих орієнтирів і вміння радіти життю. За сюжетом, успішний юрист із Чикаго Джон Кларк, який втомився від свого ідеального життя, помічає крізь вікно електрички привабливу дівчину. Кілька днів він проїжджає повз її будинок, а одного разу наважується вийти з вагону, щоб зустрітися з нею. Неочікувано Джон потрапляє на заняття танцювального класу, у вир ритму, музики та пристрасті.

Де дивитися: понеділок 5 лютого о 19:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні актори фільму "Титанік": тоді та зараз

2. Між небом та землею (2005)

Зворушлива мелодраматична комедія за романом Марка Леві про втомлену лікарку Елізабет у виконанні Різ Візерспун. За сюжетом, дівчина потрапляє в автокатастрофу і занурюється в кому, а через якийсь час молодий ландшафтний архітектор Девід починає стикатися з нею у своїй квартирі. Незрозуміло звідки вона береться і куди зникає. Елізабет намагається вигнати геть "непроханого гостя", але насправді вона знаходиться в лікарні, і її тіло ось-ось відключать від апарату штучного дихання.

Де дивитися: середа 7 лютого о 19:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про фільм "Перевізник", які ви точно не знали

3. Освідчення (2009)

Легендарна романтична комедія із Сандрою Буллок та Раяном Рейнольдсом про фіктивний шлюб самозакоханої директорки Маргарет з її особистим помічником Ендрю. За сюжетом, міграційна служба США, розлючена тим, що канадійка Маргарет нехтує процедурою отримання візи. Щоб мати змогу залишитися в США та зберегти свою роботу, дівчина просить Ендю одружитися з нею. Щоб обдурити агента міграційної служби, “закохана” пара відправляється до батьків нареченого, де на Маргарет чекає купа сюрпризів.

Де дивитися: четвер 8 лютого о 19:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто ви з персонажів фільму "П'ятий елемент": психологічний тест

Новости по теме