Міняю жінку. Здовбиця - Донецьк

Міняю жінку. Здовбиця - Донецьк

Риба шукає, де глибше. А людина – де краще. Це знають усі. Дві родини на проекті "Міняю жінку" це вирішили уточнити.

Поделиться:

Риба шукає, де глибше. А людина – де краще. Це знають усі. Дві родини на проекті "Міняю жінку" це вирішили уточнити. Чи слід шукати за тридев'ять земель кращого життя, чи робити його кращим там, де живеш?

У селі Здовбиця на Рівненщині живе родина приватного підприємства Миколи та викладача університету Марії, вони виховують шестирічну Софійку. Подружня пара вважає, у них немає жодних проблем та недоліків, а є лише потреби та побажання. Мама цієї родині дозволяє татові керувати сім'єю та почувати себе стовідсотковим господарем.

У протилежному кінці України в Донецьку живе інша родина учасників: мама Ганна, тато Сергій та син Всеволод. Подружня пара вважає, що запорукою щасливої родини не може бути лише любов. Однак вияву ніжних емоції їм бракує обом. Основною рушійною силою у цій родині – є мама Ганна.

Чи справді важливо довіряти своєму чоловікові? Яка з родин почуває себе гармонійно та хто ж у сім'ї має бути головним? Спостерігати за досвідом двох родин можна буде у вівторок 23 жовтня о 20:15 на 1+1!