На Київстар ТБ відбудеться ексклюзивна прем’єра original-стрічки «Хазяїн», знятої за мотивами комедії Івана Карпенка-Карого

На Київстар ТБ відбудеться ексклюзивна прем’єра original-стрічки «Хазяїн», знятої за мотивами комедії Івана Карпенка-Карого

Контент буде доступний для всіх користувачів сервісу Київстар ТБ, хто має активну підписку.

Поделиться:

17 червня на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ стануть доступними до ексклюзивного перегляду всі чотири серії original-стрічки «Хазяїн». Це серіал, створений за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана-Карпенка Карого та адаптований до сучасних реалій.

Стрічку створено телеканалом 1+1 у партнерстві з «Основа Фільм Продакшн» та Київстар ТБ. Контент буде доступний для всіх користувачів сервісу Київстар ТБ, хто має активну підписку. 

«Нині дуже важливо створювати проєкти про Україну, про наші традиції та звичаї, про культурну спадщину. Тому ми раді, що змогли долучитись до створення сучасної екранізації відомого українського твору «Хазяїн». Це гарна новина, яка свідчить про те, що запит на фільми та серіали вітчизняного виробництва зростає і така тенденція буде лише наростати. Підтримувати українські прем’єри та створювати патріотичні original-продукти для платформи – наші пріоритетні завдання», – прокоментували в Київстар ТБ.

На глядачів чекає легендарна класична історія, що піднімає питання вічного конфлікту між батьками та дітьми, проте реалізована в сучасних реаліях. Так, за сюжетом, після повернення додому з навчання у Гарварді дівчина намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного. Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не відразу наважується піти проти інтересів тата. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість. Слідкуйте за перебігом подій на Київстар ТБ.

Крім цього, у пʼятницю, 17 червня на кінофестивалі Миколайчук OPEN відбудеться ексклюзивний показ першої серії телевізійного фільму «Хазяїн». Зареєструватися на подію можна на сайті.

Нагадуємо, що від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, Київстар ТБ надав безкоштовний доступ до більше ніж 100 телеканалів, навчального та дитячого контенту. Для того, щоб отримати доступ до контенту, достатньо лише зареєструватись на платформі. Послуга доступна абонентам всіх мобільних операторів.

Київстар ТБ – спільний проєкт групи 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа онлайн-телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Її перевага – можливість підключення на п’яти різних пристроях: смартфоні, планшеті, ноутбуці, Smart TV або ТБ-тюнері. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв’язку в Україні. Платформа нараховує понад 300 телеканалів та VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua 

Новости по теме