Найкрасивіші дружини українських футболістів (фото)

9 найпривабливіших жінок україсньких футболістів
Фото: sport.segodnya.ua

9 найпривабливіших жінок, які зуміли зачарувати спортсменів зі Збірної України з футболу.

Поделиться:

Збірна України з футболу підійшла до завершального етапу підготовки до матчу відбору на Чемпіонат Світу 2018 проти Хорватії. Сьогодні команда Шевченка проводить останнє тренування і теоретичне заняття, а ввечері «жовто-сині» їдуть у Загреб.

У столицю Хорватії команда добиратиметься на автобусі. Від Бад-Тацмансдорфа, в якому збірна України провела неповних 5 днів, до Загреба близько 270 кілометрів, які збірна повинна подолати за чотири години.  

Зауважимо, щоб створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця, «1+1» і «Перша приватна броварня» запустили запустили спільний проект «Вірні збірній».

В рамках цього проекту пройде безліч акцій, конкурсів, вікторин для згуртування вболівальників. Одним з етапів стане відбір груп підтримки на виїзні та домашні матчі.

Майже кожен спортсмен зі Збірної України з футболу одружений. Їхні жінки не лише добре розбираються у футболі, а й завжди мають досконалий вигляд.

 

 

Нагадаємо, матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. 

Новости по теме