Новий рік без витрат: як зробити свято яскравим, не витрачаючи багато грошей

Новорічні свята без витрат: бюджетні цікаві ідеї для святкування Нового року
freepik.com

Ідеї для святкування Нового року без надмірних витрат в умовах війни.

Поделиться:

Новий рік — зазвичай, це час радості, веселощів і чудес. Втім, під час війни розваги та урочистості варто відкласти, але святкувати однозначно необхідно. Також Новий рік - це час великих витрат оскільки неодмінним атрибутом підготовки є покупка подарунків, прикрашання будинку, святковий стіл та ін. Навіть в умовах повномасштабного вторгнення, з обмеженим бюджетом ви можете зробити Новий рік яскравим і незабутнім святом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємось до Нового року 2024: від яких речей варто позбутися

Як зробити Новий рік без витрат: ідеї для святкування Нового року 2024

Вечірка вдома. Запросіть друзів або родичів на вечірку до себе вдома. Кожен може приготувати страву або напій і принести їх на свято. Влаштуйте домашні ігри або конкурси. Послухайте музику або дивіться фільми.

Обмін подарунками. Замість покупки подарунків на новий рік для кожної людини, організуйте обмін подарунками. Це дозволить кожному отримати подарунок, не витрачаючи багато грошей.

Новорічні вітання. Замість подарунків або приготування страв, подаруйте своїй родині або друзям власноруч зроблені вітальні листівки або слова вдячності та побажання на Новий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2024: 5 ідей новорічного декору власноруч

Декор, який вже є вдома. Використайте для декору оселі все, що у вас вже є: штучна ялинка, гірлянди, старі іграшки. За бажання, гірлянди та іграшки можна зробити власноруч з підручних матеріалів. 

Прикрасьте оселю власноруч створеними прикрасами. Виготовлення новорічних прикрас власноруч може бути не тільки веселою активністю, але й дозволить заощадити на витратах. Додавши трішки фантазій, можна зробити декор своїми руками зі свічок, якими ви точно запаслись ще з часів блекауту, та гілочок сосни, шишок, стрічок і тд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємося до Нового року 2024: атмосферні прикраси для дому своїми руками

Святкуйте на відкритій території. Наприклад, у парку або на природі, де можна влаштувати святкову атмосферу без витрат на оренду приміщення. Прогуляйтеся по місту і насолодіться святковою атмосферою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не купуйте ці іграшки: правила вибору якісного подарунка для дітей

Хто придумав різдвяну листівку, та як вони змінилися сьогодні, дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1", що виходить по буднях з 6:30 по 9:30 на "1+1 Україна":

Новости по теме