Оборонець Маріуполя Михайло Діанов підтримав проєкт "Дитинство без війни", амбасадором якого є Оля Полякова, та задонатив 400 тисяч грн

Оборонець Маріуполя Михайло Діанов задонатив 400 тисяч грн на допомогу дітям — 1+1

Гроші підуть на підтримку евакуйованих з України дітей-сиріт.

Поделиться:

Легендарний морпіх Михайло Діанов з особистих грошей, які йому задонатили на лікування, зробив перерахунок на допомогу українським дітям. Ці гроші підуть на підтримку евакуйованих з України дітей-сиріт на період війни, в рамках проєкту Благодійного Фонду Руслана Шостака. А саме на медичне обстеження та лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Оля Полякова та Михайло Діанов відвідали НЕЗЛАМНИХ пацієнтів в UNBROKEN Ukraine

У листопаді минулого року тренерка "Голосу країни" Оля Полякова стала амбасадором благодійного проєкту “Дитинство без війни”, який опікується дітьми-сиротами і тепер активно популяризує його в Україні і за кордоном та залучає донаторів, які б фінансово допомагали в реалізації цієї ініціативи. Між Олею та Михайлом склалася плідна співпраця в рамках попередніх благодійних проєктів, тому він проникся та вирішив підтримати Олю та дітей, якими вона опікується.

“Я дуже вдячний всім, хто зробив донати на моє лікування. В рамках проекту "Дитинство без війни" вирішив перерахувати 400 тис грн ваших коштів на допомогу та лікування українським дітям у Туреччині, які вимушено залишили країну через війну. Зараз вони далеко від дому, їм складно, вони потребують лікування та нашої підтримки. Ми обов'язково переможемо у цій війні, і всі хлопці та дівчата повернуться додому. Саме ці діти будуватимуть нову Україну, стануть основою світлого майбутнього країни та її успіхів”, - Михайло Діанов.  

“Під прихистком проєкту “Дитинство без війни” за кордоном більшість дітей знаходяться вже майже рік. Аби перевірити їх стан здоров’я, потрібно кожному зробити чек-ап. У багатьох є хронічні захворювання, проблеми з зубами тощо. Проте страхові компанії, як правило не покривають ту допомогу, яка не є екстреною. Ми давно плідно співпрацюємо з Михайлом в рамках різних благодійних проєктів. І він  не зміг стояти осторонь подальшої долі маленьких українців, тому вирішив підтримати діток, якими я, як амбасадор, опікуюся від осені минулого року. Завдяки перерахованим Михайлом коштам всі дітки благодійного проєкту «Дитинство без війни» впродовж півроку своєчасно отримуватимуть якісну медичну допомогу та додаткове обстеження. Михайле, щиро дякую тобі за велике добре серце!” - коментує Оля Полякова. 

Загалом проєкт «Дитинство без війни» Фонду Руслана Шостака залучив 3,9 млн євро на переїзд і проживання в Туреччині приблизно двох тисяч українських дітей-сиріт. Зараз більшість дітей живе у готелях на березі Середземного моря з повним пансіоном і медичною страховкою. Вони навчаються в українських школах онлайн і відвідують додаткові курси для розвитку талантів.

Новости по теме