Ольга Фреймут про свободу, самодисципліну та побачення

Ольга Фреймут про свободу, самодисципліну та побачення

Телеведуча поділилася досвідом самостійного виховання своєї доньки Злати

Поделиться:

Як ми вже розповідали, віднедавна телеведуча "1+1" допомагає самостійним мама у рамках свого соціального проекту "День супермам з Ольгою Фреймут". 

Його учасницями стали жінки, котрі, як і Ольга, виховують діток самостійно. Завдяки цьому проекту українки зможуть отримати безліч корисних порад, які допоможуть їм повірити у свої сили, стати щасливими і успішними в особистому та професійному житті. Так, днями на сайті "Мамина Карта" з'явилося інтерв'ю з Ольгою Фреймут, у якому вона розповідає про свій досвід та виховання донечки Злати. 

"Я буваю дуже сувора. Я взагалі, як у житті, так і у вихованні бачу тільки чорне й біле. Сіре визнаю, тільки якщо це осіннє небо. Я практично безкомпромісна. Тому коли мене все влаштовує у Златі, я дуже добра й даю їй можливість бути вільною. Але коли бачу, що вона йде не тою стежкою, то скоресенько її за руку, і подеколи дуже різко можу відвести. Мені дуже подобається філософія Жана-Жака Руссо, який французьких жінок учив давати дітям свободу, малюючи образ хлопчика, який біжить полем. Але це поле має межі. Тобто нехай дитина бігає, але контури її поведінки все-таки треба тримати", - відповіла Ольга на питання про те, як вона ставиться до обмежень.

Як Злата ставиться до популярності мами? Яку роль спорт відіграє у житті їхньої родини? Чи готова вона до того моменту, коли донька почне закохуватись та ходити на побачення? Про це та інше читайте на сайті "Мамина карта".