Ольга Фреймут розповіла про нових тренерів та нові декорації "Голосу країни"

Ольга Фреймут розповіла про нових тренерів та нові декорації "Голосу країни"

Ведуча 4-го сезону "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут розповіла, про нові декорації, власне враження від кастингів "Голосу" та про його нових зіркових тренерів.

Поделиться:

Ведуча 4-го сезону "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут розповіла, про нові декорації, власне враження від кастингів "Голосу" та про його нових зіркових тренерів.

Щоб перейнятися духом нового "Голосу" і зрозуміти всю унікальність проекту, Фреймут розповідає, що передивилася не лише всі кастинги "Голосу країни. Перезавантаження", а й кастинги інших талант-шоу!

"Кастинги які я вже подивилася, вони проймають. Якщо до того я дивилася інші талант-шоу, я бачила, що люди випадково, більшість з них, приходять на телебачення, аби похизуватися, і аби їх показали по ТВ. Люди яких ми покажемо в "Голосі" в цьому сезоні, це люди наділені, поціловані Богом, вони мають особливий талант, і я пишаюся, що буду долучена до цих талантів", - розповідає вона.

Також Ольга Фреймут розповіла, що дуже рада працювати з новим складом тренерів, оскільки де з ким із них вже добре знайома.

"Я вже маю двох знайомих мені людей в цьому проекті, а з Тамарою і паном Лазарєвим ми не знайомі, але з Ані Лорак я в хороших стосунках, тоді, як Святослав Вакарчук мені найближчий. Я пишаюся тим, що можу назвати його своїм другом", - радо зізнається ведуча.

Оля переконана, що такий різноплановий склад тренерів зможе задовольнити музичні смаки кожного, а кожен учасник – обрати собі гідного наставника.

"Тамара Гвердцителі – це така тонка душа, це така оренбурзька хусточка, яка зможе накинути свій талант на тих, хто здатен співати під орган. Сергій Лазарєв – виконавець міжнародного масштабу, Ані Лорак – дівчинка-продюсерка, а Вакарчук – взагалі людина-легенда", - охарактеризувала кожного з тренерів Фреймут.

А ще нова ведуча "Голосу" розповіла по-секрету, чим перезавантажили організатори "Голосу" знімальний майданчик проекту в новому сезоні.

"І крісла змінили, і декорації змінили, і світло змінили. Я бачила різні сцени на українському телебаченні, те, що зараз буде в "Голосі. Перезавантаження", такого я вік живу - не гледіла. Дуже модно, дуже красиво, із світлом будуть робити акценти. Це буде не просто хороша музика, голос, цікаві учасники, тренери і ведучі, це також будуть розкішні, модні декорації, правильне світло, і винятково високого рівня звук".

Також ведуча зізналася, що її образ на проекті зміниться, а донька Злата підтримуватиме її на знімальному майданчику. Ексклюзивні фото з-за лаштунків "Голосу країни. Перезавантаження" Ольга пообіцяла викладати у свій інстаграм (freimutolia).

Нагадаємо, що зйомки нового сезону "Голосу країни. Перезавантаження" розпочнуться наприкінці січня, але робота над проектом кипить уже зараз.