Ольга Фреймут розповіла, що купила доньці до школи

Ольга Фреймут розповіла, що купила доньці до школи

Уже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік, тож батьки завершують готувати своїх дітей до школи. 

Поделиться:

Уже зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік, тож батьки завершують готувати своїх дітей до школи. Донька Ольги Фреймут Злата керує процесом особисто і подбала про все необхідне ще в середині літа. У що вбереться та що покладе до портфеля учениця ліцею №100 "Поділ", ведуча програми "Інспектор Фреймут" та наставниця шоу "Малнькі гіганти" розповіла kp.ua.

"Їй було важливо купити канцелярію. Барвисті зошити, ручку-мак, олівці, які можна скрутити у вузлик. Також придбали хіпстерскій рюкзак. Але Злата по-шотландськи економна, в тата - в школу піде з рюкзаком, якому вже 4 роки. Я привезла його зі Швейцарії, коли дочка йшла в перший клас. Бузкового кольору, на ньому зображена Рапунцель - вона так на Злату схожа! Сумка кілька разів була в хімчистці, трохи потерта, на принцесі чорнильні плями, що не відчистити. Але доньці рюкзак подобається. І мені! Звідти витягали перші записки-зізнання, сувеніри та подаруночки від шанувальників", - згадала Фреймут.

Якщо шкільне приладдя Злата обирає сама, то за вбрання, зокрема білі сорочки, відповідає зіркова мама.

"У доньки алергія на синтетику - стежу, щоб були тільки натуральні тканини. Кардигани завжди купую, коли перебуваю за кордоном. Деякі на виріст брала - дочекалися свого часу", - сказала Ольга, яка, до речі, не втручається в процес готування уроків доньки. Адже переконана, що такий підхід допоможе Златі швидше стати самостійною і навчить покладатися тільки на себе , коли мами не буде поруч.

Без сумніву, в житті доньці Ольги допоможе й вміння вільно володіти ціифрами.

"Школа з математичним нахилом - тому, коли я починаю безпорадно щось підраховувати, дочка блискавкою видає відповідь. Ніколи не користується калькулятором.  Обожнює англійську мову. Ймовірно, британське походження сприяє. Вільно розмовляє, легко пише", - охарактеризувала свою ученицю Фреймут.